Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ГАЛЕНА СЕ ШИРИ В ДВОРЕЦ КАТО НА ЧАУШЕСКУ

ГАЛЕНА СЕ ШИРИ В ДВОРЕЦ КАТО НА ЧАУШЕСКУ

галена galena

Фолк певицата Галена наскоро стана най-слушаният и гледан български изпълнител в YouTube за последната година. Класацията включва всички държави, които са членски на ЕС, и обявява най-предпомчитаните артисти в мрежата за последните 12 месеца.

Нашата певица е рамо до рамо до световноизвестните изпълинтели Еминем, Дъ Уикенд и Ед Шийрън. Тя оглави и друга класация – новият й хит с Азис „По, по, по“ мина 6 милиона гледания само за 15 дни.

Като истинска звезда, Галена от миналата година е новодомка в просторен палат в района на кв. „Картала“ във Велико Търново. В близост се намира ритуалният имот на Бялото братство на Петър Дънов. Домът й разположен върху имот от 5,5 дка и се строеше няколко години. Къщата е близо 1900 кв. метра, а останалите 4 дка са засадени с дървета и храсти.

Зад нея има стилно барбекю, а отпред е направен басейн с джакузи и зона за деца.

ГАЛЕНА И ГАЛИН НА ВТОРИ МЕДЕН МЕСЕЦ В АТИНА

Същата разполага с десетина спални. През централния вход се влиза в огромно предверие, откъдето се извиват дългообразно две стълбища до втория етаж, които напомнят интериора на култовия дворец на Чаушеску в Букурещ. В къщата има частен фитнес и няколко огромни дрешника, в които са подбрани многобройните тоалети на известната певица. Както и уникалните й обувки, които са най-голямата й слабост, а тя самата не знае точната им бройка. Палатът е обзаведен с много вкус и стил.

„Къщата е наистина голяма, но в нея живеят родителите и братът на Галин със семейството си. Басейн също има, но не мога да кажа, че е огромен. Не си падам по грандомански неща, които са трудни за поддръжка и се превръщат в неизползваем декор“, признава Галена в интервю за „Галерия“ преди време.

С половинката си Галин са заедно от 16 години, но нямат никакво намерение да минават под венчило. Не смятат, че е необходимо, а и са убедени, че подписът нищо няма да промени.

„За по-сигурно доказателство за нашата любов от две прекрасни, щастливи деца аз не се сещам. В бяла рокля съм се виждала в моя балада, и ми се струваше малко наивно да правиш сватба заради нея. По-важното е, че Галин е прекрасен човек, страхотен баща, изцяло отдаден на семейството си. Смея да твърдя, че съм истинска щастливка, имаме силна връзка помежду си, стигнали сме до етап на пълна хармония и разбирателство, подкрепяме се безрезервно и се радваме на живота и децата си“, обяснява певицата.

Top
>