Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ГАЛЕНА ВЕЧЕ ИСКА ТРЕТО ДЕТЕ, НО НЕ СЕГА

ГАЛЕНА ВЕЧЕ ИСКА ТРЕТО ДЕТЕ, НО НЕ СЕГА

галена galena

Мисълта за трето дете не е чужда на Галена и мъжа й – бизнесмена Галин. И приятели често им подхвърлят идеята, но двамата все още не са се решили. Галена и Галин, които нямат брак, но пък връзката им се смята за една от най-стабилните, имат двама синове. Големият Стефан се увлича по компютърните науки и тази есен започва да учи в Американския колеж във Велико Търново, а малкият Александър ще е в предучилищна.

„Как хубаво ще е да разцъфне едно малко момиченце във вашето семейство“, казвали приятели на Галена и Галин. „На този етап – не! Занапред, живот и здраве да е, ако се случи – със сигурност“, сподели певицата в интервю.

Въпреки че е доста заета с работата си, Галена е силно ангажирана със синовете си. Сред големите й вълнения напоследък е стартът на новата учебна година. Певицата държи да участва във всеки етап от подготовката, включително подготвянето на учебниците и всичко останало, което ще им е необходимо за първия учебен ден.

ГАЛЕНА СПАЗВА ТРИ ДИЕТИ ЕДНОВРЕМЕННО

„Предстои нещо ново за нас двамата с Галин, като родители“, сподели звездата. Тя се старае да прекарва въможно най-много време със семейството си, но никога не е достатъчно. Затова често пренебрегва почивката си. И да се прибере рано сутринта след участие, Галена винаги е готова да стане само след два-три часа сън, за да каже „Добро утро“ на мъжа си и синовете си.

„Когато мога да направя да децата ни нещо, което ще ги зарадва, дори една закуска, винаги бих го направила, независимо в какво състояние съм“, каза тя. Певицата е изрядна домакиня и талантлив кулинар. Синовете й даже веднъж предложили повече да не поръчват храна, майка им да готви всеки ден. Баща им пък бил още по-добър готвач. Големият им син Стефан също умеел да готви, а малкият харесва да участва в месенето, когато майка му подхване да прави питка.

Top