Вие сте тук
Начало > Музика > ГАЛИН И ФИКИ СРЕД НАЙ-СЕКСАПИЛНИТЕ БЪЛГАРИ

ГАЛИН И ФИКИ СРЕД НАЙ-СЕКСАПИЛНИТЕ БЪЛГАРИ

галин и фикиТрадиционно в началото на всяка година стартират многобройни класации, свързани с различни тематични категории. Сред най-интригуващите аудиторията определено са тези, посветени на най-красивите, сексапилни и успешни жени и мъже. Точно такава е класацията “10-те най-сексапилни българи за 2015 година”, изготвена от сайта “10-те най”, където в първата петица на подредбата откриваме двама от най-актуалните и харесвани от публиката изпълнители на “Пайнер” – Галин и Фики. Авторите на класацията разкриват, че са се погрижили да оценят най-заслужилите за положения труд да изглеждат толкова впечатляващо.

Според класацията “10-те най-сексапилни българи за 2015 година”, едва ли има жена в България, която поне малко да не се е заглеждала в аполоновото тяло на Фики, независимо дали е почитател на неговите проекти. Наред с всички сърца, които успява да покори с глас и визия, певецът печели 5-тата позиция в чарта.

Другият гласовит българин, намерил заслужено място в класацията е Галин, който е класиран на 3-та позиция. Авторите на класацията представят певеца със следните думи – “Ако близо до вас чуете пищене на тълпа тийнейджърки, то там е новият секссимвол на поп фолка – Галин. Талантливият изпълнител успя бързо да докосне сърцата на жените с гласа и съпричастността си. Младият певец е един от изпълнителите, които най-често пеят на благотворителни концерти. Галин доказва силна гражданска позиция, като бурно изразява мнение срещу несправедливости в страната в своите профили в социалните мрежи”.
Припомняме Ви, че в края на 2015-та, Галена пък бе избрана сред 10-те най-секси българки.

Top
>