Вие сте тук
Начало > Новини > Интервю > ГАЛИН: НИКОГА НЕ СЪМ ВОДИЛ ПОДОБНИ ЧАТОВЕ

ГАЛИН: НИКОГА НЕ СЪМ ВОДИЛ ПОДОБНИ ЧАТОВЕ

Вчера някои жълти медии гръмнаха със заглавия, анонсиращи скандален секс чат между музикалния идол на 2015 Галин и непознат мъж, който сам е изпратил скрийншот на разговора, провел се във ваxбър.  Ден по-късно Галин отговори на обвиненията пред Famousbg.com.

-В действителност ти ли си водил този разговор?

-Нямам общо с тези чатове, никога не съм водил подобни разговори. Нека човекът, който твърди това да се покаже, да го видим. Аз съм на 100% сигурен в себе си и заявявам с чиста съвест, че не съм водил такива чатове във вайбър. Всеки един може да сложи моя снимка и да напише, което си име иска.
galin_chat

-Какви действия ще предприемеш срещу тези сайтове, срещу медиите, които вече няколко години намесват името ти в подобни статии?

-Тези сайтове за съжаление не си проверяват информацията, всеки  може да изпрати каквото си поиска, да изпрати, направени на фотошоп снимки или да използва вайбър чат с моя снимка. Никой не си прави труда дори да се свърже с мен за коментар. Всеки си пише каквото си иска, затова от утре започвам да правя нещо, което отдавна съм решил. Ще водя правни действия към хората, които толкова дълго ми намесват името.

-Кои ще бъдат първите медии, към които ще отправиш съдебни искове?

-Няма да коментирам кои ще са първите, но със сигурност мога да докажа, че тези неща не са така, както ги представят. Например, че съм имал купен апартамент, аз нямам такъв и това може да се докаже толкова лесно в имотния регистър. Имам разписки и от месечния наем, който си плащам на хазаите.

-Стои ли някой действително зад тези атаки?

-Да, имаме предположение, но не искам да коментирам на този етап. Ще направя всичко възможно хората, които създават неудобство на мен и моето семейство, да си получат заслуженото по начина, по който смятам, че е най-редно.

-За конкуренция ли става въпрос или някой, който е далеч от музикалните среди?

-За момента не искам да изпадам в подробности. Искам да съм сигурен в думите си. Още веднъж казвам, че нямам нищо общо с тези чатове, никога не съм водил подобен тип разговори в интернет пространството. Готов съм да застана с този човек, който твърди обратното лице в лице и да го докаже, но това няма как да стане, защото не съм водил нищо. Появиха се спекулации, че песента „Парата ако хвана“ е крадена. Това не е вярно, песента, с която я сравняват, е излязла 5 месеца след моята.

 

Top
>