Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ГАЛИН ОТВЪРНА НА ЖЪЛТИТЕ ИЗДАНИЯ

ГАЛИН ОТВЪРНА НА ЖЪЛТИТЕ ИЗДАНИЯ

Музикалният идол на 2015 година Галин отново бе провокиран от жълтите медии. В последните дни в някои сайтове за пореден път се завъртя сюжет, свързан с неговия живот, в който отново бе замесен човек от същия пол, но този път живеещ в Русия.

„За пореден път се натъквам на меко казано абсурдни статии, свързани с мен и моя личен живот. В тях няма нито една дума, която да е истина. Постоянно ме свързват с хора, които дори не познавам или пък изобщо не съществуват. Ще помоля журналистите от жълтата преса (в знайни и незнайни вестници и сайтчета) да престанат да си изкарват пари чрез обидни измислици на мой гръб и да си намерят истинска работа. Съвсем скоро смятам да предприема и съдебни действия! Колкото и да ми се иска да бъда търпелив и добронамерен, когато става дума за тези неща, търпението ми не е безкрайно и то вече започна да се изчерпва.“

заяви изпълнителят по повод последните писания. Той също така се извинява на своите почитатели, че отново ги занимава с неприятни нещо, но е категоричен, че мълчанието е знак за съгласие.

В момента Галин работи по новото си парче, което ще е бързо. В края на месец април се очаква и премиерата на новия сингъл.

 

Top
>