Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ГАНКА И ВАНКО ОТ „СЪРВАЙВЪР“ СЕ РАЗДЕЛИХА

ГАНКА И ВАНКО ОТ „СЪРВАЙВЪР“ СЕ РАЗДЕЛИХА

ганка ванко ganka vanko

След тазгодишния сезон на екстремното предаване „Сървайвър“ двама от участниците показаха нещо повече от приятелски взаимоотношения.  Фитнес инструкторът Ванко и ИТ специалистката Ганка първоначално споделиха, че са в много добри приятелски отношения, но явно след това нещата са прераснали в нещо повече.

През април месец Ванко публикува видео с описание „Отговорът“, в което двамата се прегръщат на фона на огън в планината.

КУПИДОН ПРЕВЗЕ „СЪРВАЙВЪР“: ВАНКО И ГАНКА СЪЩО СЕ ЗАГАДЖИХА

Малко след това влюбените гълъбчета показаха, че са заедно и на морето, радвайки се на един на друг и на плажа. В интервю фитнес инструкторът сподели, че Ганка е първата жена, на която подарява цвете, което говори само по себе си колко е важна за него.

Е, тази година станахме свидетели на немалко раздели и разводи, така че не бихме се учудили на нищо вече, отбелязва  vbox7. През последните месеци двамата не качват никакви общи снимки, а само отделни и то от различни места.

Двамата се занимават с различни професии, следователно влюбените могат просто да прекарват време и отделно един от друг.

Top