Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ГЕЙ ЕЛИТЪТ НА БЪЛГАРИЯ ОТПРАШИ ЗА БАРСЕЛОНА

ГЕЙ ЕЛИТЪТ НА БЪЛГАРИЯ ОТПРАШИ ЗА БАРСЕЛОНА

От няколко дни испанският град е превзет от хиляди хомосексуални от целия свят. В момента там се провежда ежегодния Circuit Festival Barcelona, който разтърсва Барселона от 2-ри до 14-и август. В последните пет дни от феста ще се проведе и дамското издание.

След Барселона хората с различна сексуалност ще се отправят към Ибиза, където фестивалът ще продължи до 21 август, което го прави най-дългият ЛГБТ в света.

Програмата е запълнена с 23 партита, в които участие ще вземат едни от най-популярните диджеи и стриптизьори. Кулминацията е  “Water Park Day”, когато над 8000 хомосексуални превземат аквапарка.

Secret.bg научи от свои източници, че за мащабното събитие са се организирали и много българи. Голяма част от тях вече са там, като някои са отишли с автомобили, а други са летели до Барселона, която се превърна в световна гей столица.

Както се досещате за феста са отпътували по-заможните, тъй като за престоя им са нужни няколко бона – пътни разходи, хотели, храна, както и вход за събитието, който тази година достига до 400 евро.

Ако видите някой да се тагне във Фейсбук през следващите дни от Барселона, а след това Ибиза, вече знаете защо е там!

Top
>