Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ГЕРИ ДОНЧЕВА СЕ ЗАВРЪЩА НА ЕКРАН ДО СЕДМИЦИ

ГЕРИ ДОНЧЕВА СЕ ЗАВРЪЩА НА ЕКРАН ДО СЕДМИЦИ

Гери Дончева и предаването „Карамел“ се завръщат на екран до броени седмици. Това сподели самата водеща в интервю за Secret.bg и „Famous VOX“.

„В момента сме в активна подготовка на новите епизоди, които съвсем скоро ще бъдат в ефира на BIT. Телевизията беше купена преди няколко месеца и докато се уговорим с новия собственик какво да остане и какво да променим, мина някакво техническо време. Важното е, че сега „Карамел“ ще се възвърне в най-добрата си сила, ще разгърне нови хоризонти. Нямаме точно дата за старт на новия сезон, но се надявам да е до няколко седмици“, сподели моделката.

Гери не скри, че успехът на предаването не се дължи само на нея, а и на екипа й. „Редакторът и репортер на предаването Анита Иванова е страхотен професионалист и с нея сме много добър тандем. До голяма степен успехът се дължи и на това, че съм популярна личност и преди да има предаването. Интересът към мен е растял лавинообразно. В един момент, когато направих това предаване, сблъсъкът на светски колорит предизвика интерес. Разбира се, че има какво друго да се покаже“, казва тв водещата.

Моделът и тв водещ Гери Дончева гост във @famousvox #famousvox #radio #vox #night #show #instagood

Публикация, споделена от Famous VOX (@famousvox) на

На въпрос дали е меркантилна и защо всеки път задава въпроси, свързани с цената на интервенции и аксесоари на своите гости, Гери отговаря, че това са били част от съветите, дадени й преди старта на изданието. „Сашо Диков, който е главен инициатор на това предаване и ми помогна в самото начало, като един заклет тв водещ, вещ в своята област,  ми каза, че ако няма провокация, ще пропадне: „Винаги ще сложиш 1-2 въпроса, които ще са акцент. Ти може да не се интересуваш, но зрителите се интересуват“, казвал й Диков.

Top
>