Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ГЕРИ-НИКОЛ ПОКАЗА НОВИЯ СИ ОТ МИКОНОС

ГЕРИ-НИКОЛ ПОКАЗА НОВИЯ СИ ОТ МИКОНОС

гери-никол gery nikol

Поредната щура ваканция си спретна Гери-Никол, този път в компанията на секси мачо. Певицата отпраши за гръцкия остров Миконос, като с нея е и предполагаемото й гадже. Той е боец. Това стана ясно от снимка, която Гери пусна в мрежата.

На нея се вижда здрава мъжка татуирана ръка, която стиска трофей от спортно състезание, а тя написа „гордея се с теб“. Същият този ММА боец прави компания на изпълнителката на хита „Шефе, шефе“.

Яката дупара пуска няколко клипчета от поредното плажно парти, на което присъства и новият й. Очевидно варненката се е престрашила да афишира връзката си и макар да не назовава името на гаджето, е видно, че певицата се чувства добре с него и е щастлива. От кадрите става ясно, че избраникът на Герито е по-възрастен от нея. Певицата съвсем скоро ще чукне 24 години и хич не възнамерява да си седне на дупарата.

ГЕРИ-НИКОЛ ДРУСА ЯКАТА ДУПАРА НА МИКОНОС

Гери-Никол има афинитет към здравеняци, които са изрисували телата си почти изцяло. Една от публично известните й връзки бе отново с ММА боец. Дани Илиев и певицата дълго мачкаха чаршафите и се появяваха заедно на публични места. Няколко месеца по-късно Гери му би шута и се отдаде на кратки и бурни връзки. След краха на отношенията им хитмейкърката спря да споделя с кого и кога дели леглото си, предава България днес.

Упоритото пазене на любовния й живот явно лека-полека започва да намалява. Най-вероятно Гери скоро ще се престраши и ще разкрие кой е мистериозният мъж, който танцува с нея на о. Миконос.

Top