Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ГЕРИ-НИКОЛ ПРЕДПРИЕ ОЩЕ ЕДНА ВАЖНА СТЪПКА

ГЕРИ-НИКОЛ ПРЕДПРИЕ ОЩЕ ЕДНА ВАЖНА СТЪПКА

гери-никол-дани-илиев

Нещата между Гери-Никол и ММА боеца Дани Илиев стават все по-сериозни. Яката дупара запознава родителите си с гаджето.

Това се случва преди броени дни. След като Гери разбира, че градовете ще бъдат затворени и няма да може да се вижда с любимия си, тя кани мачото да се премести за известно време в родната й Варна. ММА боецът веднага пали колата и тръгва към морската ни столица.

Родителите на Гери-Никол са впечатлени от новата изгора на дъщеря им. Таткото и майката на изпълнителката на „Ела и си вземи“ първоначално са скептично настроени към бъдещия си зет. Родителите на певицата не виждат какво намира щерка им в здравеняк, който си изкарва парите с бой. Но… Дани Илиев успява да изуми родителите на Гери. ММА боецът изненадва приятно бъдещите си сватове. Родителите на Яката дупара още от първите минути на срещата им харесват любимия на щерка им.

Като волни души Гери-Никол и Дани Илиев не могат да стоят цял ден на едно място, пише България днес. Те решават да се разходят малко из плажа, за да разпуснат. Край морето ММА боецът реши да се обясни в любов на певицата. Дани изрисува огромно сърце на пясъка, а в него написа името на избраницата си.

Гери е лудо влюбена в Илиев. Те вече живеят под един покрив в София. Мачото се изнесе от ергенската си квартира и заживя в апартамента на Яката дупара.

Двойката е заедно от едва няколко месеца, но нещата между тях са наистина сериозни. Близки приятели на Яката дупара разкриват, че никога не са я виждали толкова хлътнала и Илиев е успял напълно да завърти главата на варненската бръмчалка.

ГЕРИ-НИКОЛ ЗАЖИВЯ С ГАДЖЕТО СИ ДАНИ ИЛИЕВ

Top
>