Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ГЕРИ-НИКОЛ: ВОТЪТ НА НАГРАДИТЕ НА БГ РАДИО БЕ МАНИПУЛИРАН

ГЕРИ-НИКОЛ: ВОТЪТ НА НАГРАДИТЕ НА БГ РАДИО БЕ МАНИПУЛИРАН

Снощи станахме свидетели на статус в социалната мрежа Facebook, в който провокативната изпълнителка Гери-Никол изригна срещу годишните музикални награди на БГ Радио за 2016 година.

А няколко дни преди това бяха връчени и статуетките на изпълнителите, получили най-много гласове, според интернет гласуване, но според Гери-Никол всичко това било една манипулация. Певицата, която не получи нито една статуетка се почувства длъжна да сподели своята гледна точка:

„Два дни след връчването на годишните музикални награди на БГ Радио за 2016 г. се чувствам длъжна да споделя и моята гледна точка за случилото се. С настоящото, нямам за цел да нападам, когото и да било от моите колеги музиканти! Всички ние станахме свидетели на една добре организирана схема за манипулация на вота на зрителите, който не беше обявен от медията публично, което е логически необосновано, ако всичко се случваше по “правилата“. Получих три номинации за настоящите награди: БГ Песен, БГ Дебют и БГ Изпълнителка и въпреки видимия превес на моите проекти през годината във всички медии, сайтове за видеосподеляне и музикални класации, не спечелих нито една от тях. Не получих, дори, покана да изпея някое мое парче на сцената, каквато изява останалите колеги имаха. Ясно стана за публиката, че някой зад кулисите се опитва да определя правилата и да контролира съзнателно избора на всички вас. И за всички да е ясно едно: наградата не ти дава, сама по себе си повече любов, фенове или участия по клубовете. Най-важното за призовете е да си ги заслужил, за да ги носиш с достойнство. И запомнете добре никой няма да ме спре да създавам музиката, в която вярвам! Огромни благодарности на всички, които сте гласували за мен, на всички вас, които ме подкрепихте след наградите!!! Това, повярвайте ми, означава много за мен!!! Връщам се скоро по-силна от всякога с моята най-нова песен!“

Междувременно актуалната звезда засне видеоклип към своето най-ново парче. Част от летните кадри бяха заснети на луксозна яхта.

13490607_840555449410254_5480345442827319219_o

Top
>