30-годишната готвачка от Костинброд Гичка Красимирова се превърна в една от най-обсъжданите личности у нас. От две седмици участието й в кулинарното риалити „Hell’s kitchen“ разделя коментарите в двете полярности – от подигравки до възторг, но не оставя никого безразличен.
Главната готвачка в училищен стол започнала работа, когато била още ученичка. 15-годишната Гичка започнала да се труди в производствен цех за тестени изделия, а след това е работила и в кетъринг компания.
Простодушната кулинарка, която къса нервите на шеф Ангелов и дразни останалите участници в шоуто, забавлява единствено зрителите на Нова телевизия. Още от дете тя мечтаела да стане професионален готвач.
Уменията на Гичка обаче били доста по-скромни от тези на останалите кандидати, които имали солиден опит зад гърба си в реномирани ресторанти у нас и по света, пише „Уикенд“. Макар, че шансовете й да спечели в риалитито клонели към нула, продуцентите я вкарали в предаването, тъй като внасяла особен колорит.