Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > „ГОТИНА КОЛА“ НА ГАЛИН СЕ ОКАЗА ВЪРВЕЖНА

„ГОТИНА КОЛА“ НА ГАЛИН СЕ ОКАЗА ВЪРВЕЖНА

Над 170 000 преглеждания само за първите 24 часа след премиерата си в Planeta Official в YouTube отбеляза най-новият сингъл на Галин – “Готина кола”.

Изпълнителят сподели, че е създал тази пeсен с много любов и добро настроение, специално за своите почитатели, а те от своя страна също доказаха безпрекословната си любов и подкрепа към музикалния идол на 2015.

“Готина кола” е по музика на самия Галин, а текстът е създаден от Станислава Василева и Анастасия Мавродиева. Аранжиментът на парчето е поверен на Боби Павлов.

За успеха на сингъла допринесе и оригиналното видео, с което той бе представен в медийното пространство. Няколко хубавици, интересна сюжетна линия и разбира се, самият Галин, грабнаха зрителите, а режисьор на лентата е Людмил Иларионов – Люси. Заедно с новия видеоклип, Галин поднася на своите фенове и оригинална фотосесия, реализирана от Костадин Кръстев – Коко.

В социалните мрежи вече се появиха и видеа на фенове на топ изпълнителя, които пресъздават едни от най-уникалните моменти от официалния видеоклип.

 

Top