Вие сте тук
Начало > Шоу > ГОТВАЧ Е ПЪРВИЯТ ФЕРМЕР НА СЕДМИЦАТА, БЪЛГАРСКАТА ЛАРА КРОФТ ТРЪГНА С ПАТЕРИЦИ

ГОТВАЧ Е ПЪРВИЯТ ФЕРМЕР НА СЕДМИЦАТА, БЪЛГАРСКАТА ЛАРА КРОФТ ТРЪГНА С ПАТЕРИЦИ

фермер-илиян-кустев

Тази година „Фермерът на седмицата“ ще има много повече власт в ръцете и много повече отговорности на плещите си. Една от основните разлики този сезон е, че именно той и никой друг ще решава каква и колко точно работа да се извършва през седмицата, от което ще зависи прехраната на групата.

С победата в дуела между половете мъжете спечелиха привилегията да излъчат двама претенденти за трона. Това бяха готвачът Илиян Кустев и винарят Митко Шестака.

След гласуване от цялата група за първи фермер бе избран шеф Кустев. Той избра Ангел за негов съветник. Така двамата се преместиха в единствената готова постройка – вилата на фермера.

ФЕРМЕР ОТКАЗВА ДА РАБОТИ, ЗАЩОТО НЕ БИЛ КУХА ЛЕЙКА

Те разпределиха задачите, а строителният надзор им определи среден размер. Андрей Арнаудов им подписа чек за 570 лева за цялата седмица, както и 100 лева лични за фермера. Те могат да ги харчат от подвижен супермаркет, който ще посещава фермата всеки вторник и четвъртък.

Въпреки че „Фермата“ едва започва, вече има и ранен участник. Българската Лара Крофт – Габриела Мартинова пострада сериозно малко след старта на новия сезон на шоуто. Още в първите битки шампионката по мотоциклетизъм и щерка на победителя в „Сървайвър“ Ники Мартинов демонстрира прецизност и бързина, и спечели уважението на конкурентите си. Съперникът й в ходенето по въже – президентският гвардеец Калоян, я нарече „внушителен играч със спортен хъс“. По време на щафетата обаче българската Лара Крофт се преви на две. „Коляното ми!“, изпищя тя, а лицето й се сгърчи от болка.

Наложи се тя да посети болница, а на сутринта във фермата й бяха предоставени медикаменти и патерици.

Top
>