Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ГРАФА СТЯГА КОНЦЕРТ В „АРЕНА АРМЕЕЦ“

ГРАФА СТЯГА КОНЦЕРТ В „АРЕНА АРМЕЕЦ“

Влади Ампов-Графа ще изнесе първия си самостоятелен концерт в зала „Арена Армеец“.
Голямото събитие ще се състои на 6 април 2017г., но подготовката за него вече е в ход, защото звездата и екипът му подготвят мащабно шоу на световно ниво.
Графа е от малкото артисти останали на върха повече от две десетилетия и е един от най-продуктивните ни изпълнители, а песните му са обичани от няколко поколения.
„Давам всичко за теб“, „Невидим“, „Дим да ме няма“ с Бобо и Печенката, „А дано, ама надали“ с Михаела Филева и VenZy, „Домино“, „Крадена любов“ и „Чуваш ли ме“ с Мария Илиева, „Заедно“ с Любо Киров и Орлин Павлов, „Моменти“ са само част от популярните му хитове.
Само преди три седмици Графа издаде новия си албум „Моменти“, който за кратко време постигна рекордни продажби за българския пазар.
Пилотният сингъл от него, „Drama Queen“, се превърна в най-въртяната българска песен в ефира още в първата седмица след излизането й.
Любовта на феновете е причината Графа да избере „Арена Армеец“ за следващия си мащабен проект. Той има зад гърба си няколко турнета в България, почитателите му са изпълвали Зала1 и Зала 3 на НДК многократно, а през май 2016 направи първото си европейско турне, което премина с огромен успех.
Билетите за концерта на Графа са вече в продажба, а най-нетърпеливите му фенове ще могат да се сдобият с промоционални билети на цена от 20 лв., които ще се разпространяват в мрежата на Eventim до 12 юни (или до изчерпване на количеството).
За тези, които искат да са най-близо до Графа, е пуснато и ограничено количество билети в „Златния кръг“ непосредствено пред сцената. Цената на тези пропуски е 50 лв.
От 25 до 50 лв. спрямо разположението в залата варират останалите цени на билетите. Деца до 7 г. влизат безплатно, а до 14 г. – на половин цена./lifestyle.bg
Top
>