Вие сте тук
Начало > Новини > СТИЛ > ГРИМЬОРЪТ НА ГАЛЕНА СЪС СЪВЕТИ ЗА АБИТУРИЕНТИТЕ

ГРИМЬОРЪТ НА ГАЛЕНА СЪС СЪВЕТИ ЗА АБИТУРИЕНТИТЕ

Гримьорът Георги Русев разкри какви са тенденциите при грима за настъпващите абитуриентски балове в интервю за Secret.bg и „Famous VOX“.

„Съветвам абитуриентите да бъдат по-обрани, да се доверяват само на професионалисти. Нюд визията, топлите тонове все още са на мода и са прекрасното решение за вас, скъпи момичета, ако не искате да експериментирате с цветовете. Кафяво-златист поглед, глоу кожа, пухкави устни с нюд гланц/червило са едно прекрасно решение, подходящо за всяка рокля и прическа“, разкрива Георги.

„Ако все пак искате да сте цветни – заложете на цветни очи или на ярки устни. Синият и лилав цвят са изключително модерни за избор на провокативен поглед или изкусителни устни“, съветва гримьорът.

Публикация, споделена от Famous VOX (@famousvox) на

„През първата половина на годината залагаме на ярки и електрикови цветове. Пъстрите нюанси участват активно в тенденциите за грим. Възможността да играем с цветовете е налице, като се акцентира на очи или устни. Очните линии също са изключително модерни и актуални, редица брандове заложиха именно на цветни очни линии, спирали и ярки червила за новите си грим колекции. А какво ни очаква през втората половина на годината… предстои да разберем“, допълни гримьорът.

Георги Русев е сред актуалните имена в светските среди. Галена, Емануела, Джулия, Енджи Касабие, Илиана Раева, Александра Жекова, Нели Рангелова, Марина Войкова и Мартина Петрова са само  част от родните  звезди, които се доверяват на таланта на младия гримьор.

Top
>