Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ГРИНГО ИМАЛ ДЖЕНДЪР ГАДЖЕ ПРЕДИ СОФКА

ГРИНГО ИМАЛ ДЖЕНДЪР ГАДЖЕ ПРЕДИ СОФКА

gringo-sofi-гринго-софи

Бъдещият съпруг на Софи Маринова – Гринго, не за първи път в живота си е издържан от жената, чието легло топли. Докато работел като охранител на клуб в Берлин, якият младок бил любовник на звездата на шоуто в заведението – Мис Кармен. Само дето танцьорката била травестит от врачанското село Габаре с прозаичното ромско име Асен.

Изпълнителката на „Стари рани“ срещна новата си половинка именно по време на свое участие в българската дискотека в германската столица, където Тодор Давидов – Гринго заработваше нощем като охранител. Клубът е известен като средище на всякакви колоритни балкански субекти – травестити, цигани-гастарбайтери, албанци, сръбски гангстери и каква ли не друга паплач. Пищната красавица Кармен, с която нашенчето си лягало в продължение на година, по това време вече била изчезнала от хоризонта, след като заминала да се кълчи на круизен кораб по Карибското крайбрежие.

Двамата се разделили уж дружески, но от персонала на заведението намекват, че алчността на Гринго му е изиграла лоша шега. Бабанката решил да се включи в бизнеса на Асен-Кармен и започнал да се изживява като негов импресарио и сводник. Нежният ром не издържал дълго на натиска, който му оказвал гаджето на Софи и като се оправдал с кариерата и по-добрите финансови условия, изчезнал яко дим от ревнивеца, пише „Таблоид“.

„Кармен постоянно се оплакваше от Тодор, от непрекъснатите сцени, от нуждата нон стоп да му осигурява средства за преживяване. Тя е много нежна душа и не обича скандалите, по тази причина избра да се измъкне тихомълком и без драми”, разказват запознати с историята. – „Що се отнася до сексуалните умения на Гринго обаче, Асен никога не пестеше суперлативи. Имал огромен член и бил неуморен, макар и грубичък на моменти.”

Top
>