Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ГРИНГО ЛЕЖИ В ЗАТВОР В ГЕРМАНИЯ

ГРИНГО ЛЕЖИ В ЗАТВОР В ГЕРМАНИЯ

софи-маринова-гринго

Затворът явно е любимото място на бившия мъж на Софи Маринова – Гринго, който чести лежи на топло. Сред проблемите с правосъдието у нас, както и няколкото месеца, прекарани зад решетките, Тодор Давидов се е забъркал в незаконни неща в Германия.

Източници на „Уикенд“ твърдят, че айтозлията лежи от няколко месеца в пандиза в Берлин и именно там е прекарал тази Коледа и Нова година. Всъщност арестът му е причината и за поредната му раздяла със Софи Маринова.

Първите проблеми на Гринго със съда бяха преди 4 години, когато Давидов рекетираше айтоски бизнесмен, искайки му 50 бона и заплашвайки, че ако не получи парите, ще се саморазправя с него и семейството му. Тогава Тодор се призна за виновен и сключи споразумение с прокуратурата. Той излежа присъдата от почти 10 месеца лишаване от свобода, като излезе 17 дни предсрочно заради добро поведение.

СОФИ МАРИНОВА ПРОГОВОРИ ЗА НОВОТО СИ ГАДЖЕ

Тази пролет бабаитът на Софи Маринова отново се забърка в неприятности. Ромският кримигерой нападна и преби полицай, като се очакваше Гринго да влезе на топло, но Софка отново го спаси с добър адвокат и срещу солидна сума.

Припомняме,ч е по време на участие на ромската певица Гринго скочил на бой на полицай в дискотеката, защото се държал грубо с гаджето му. Давидов ритал жестоко служителя на реда, който дори си глътнал езика и се спасил единствено благодарение на пристигналия светкавично медицински екип.

 

Top