Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ГРИНГО ПРЕБИВАЛ И ТОРМОЗИЛ СОФИ МАРИНОВА

ГРИНГО ПРЕБИВАЛ И ТОРМОЗИЛ СОФИ МАРИНОВА

Софи Маринова призна в интервю в „Преди обед“ по бТВ, че любовта й с Гринго е към края си заради домашно насилие и заплахи.

„От 3-4 месеца съм тъжна. Първите дни с Гринго бяха цветя и рози. После, като заживяхме заедно, започнаха някакви скандали – побоища, тормозене.Той е 2 метра, един път като ме удари не мога да стана. От 2 месеца ръката ми е счупена. От 4 месеца живеем на семейни начала. На 10-ия ден започнаха скандалите. Той не може да приеме това, че съм толкова силна като жена и певица. Много е ревнив. Все съм виждала семейства да се карат, ама така за гъдел, как ще ми посяга…“,

споделя певицата. Заради страха от Гринго и ревността му, Софи не поема и почти никакви участия. Тя довери още, че двамата са скарани от 2 седмици, а в момента любимият й е в Германия. Официалната версия гласи, че там мъжагата работи като охранител. Софи обаче призна, че е чувала други неща.

sofi

„Чувала съм, че е нещо като сводник. Явно така се държи с момичетата и си мисли, че и с мен така може да се държи. Сега като говоря и всичко ми трепери. Язък, че толкова го харесвах. Деца щях да му родя, щеше да си живее супер“.

В момента Софи използва времето, когато Гринго не е в България, тъй като, по думите й, той постоянно е до нея и я следи, и вече е подала жалба в полицията:

„Отидох до полицията, чакаме сега да си дойде и да се подпише, за да си ходя спокойно на участия. Както е готин и усмихнат, и изведнъж скача и се бие с юмрюци. Имам 15 шева на ръката“,

разкрива още тя и споделя, че той й счупил ръката докато била на концерт с него в Брюксел. Това се случило на 8 март.

„Фърга ме, рита ме…“,

откровена е Софи, която се била превърнала почти в заложник на Гринго.

„Телефоните ми не дава да си вдигам. Страхувам се много от него. Явно от стреса и ми закъсня й цикълът. Взех си тест за бременност и показа 2 чертички. Помислих, че съм бременна. Сега, преди 2 седмици, отидох на доктор – да видя как ще се развива бебето и той ми каза: „Софче, то няма бебче. Не си ли чувала, че понякога и от стрес може да закъснее цикълът“.

В момента Софи обясни, че ходи на китайски процедури заради голямото напрежение. Тя призна, че освен боя, Гринго си служи и със заплахи. момента синът й Лоренцо е при баща си Петър, а самата Софи ходи с охрана:

„В момента съм с охрана. Иначе никога досега не съм имала. Не трябва да имам мъж, трябва да си живея сама. Уж внимавах, но се случи и на мен. Не мога да допусна чужд човек в къщата си“,

споделя още Софи./lifestyle

Top
>