Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ГРИНГО ПРОДАЛ ХАЛКАТА НА СОФКА В ЗАЛОЖНА КЪЩА

ГРИНГО ПРОДАЛ ХАЛКАТА НА СОФКА В ЗАЛОЖНА КЪЩА

софи-маринова-гринго

Софи Маринова си прибра побойника Гринго няма и месец след като официално тури край на краткия си брак с него. Оказа се обаче, че палавият циганин е успял да сътвори куп глупости за краткото време, в което двамата не бяха заедно. Като например да шитне в заложна къща баровската венчална халка, която наивната Софка наниза на пръста му през февруари.

Тотално скъсаният мускулест ром, който разчита изцяло на гласовитата си половинка във финансово отношение, се оказал без стотинка само седмица след като беше натирен.

След като взел два-три дребни заема от приятели, побързал да цъфне в заложна къща в един от крайните квартали на столицата, твърди lupa.bg. Там срещу сумата от 1100 лева оставил халката от жълто злато с черни диаманти и надпис „Софи”, която струва поне 4 пъти повече.

Баровското бижу, заедно с „братчето” му с надпис Гринго, бяха подарени на младоженците от Преслава и половинката й Павел, копито ги бяха поръчали в чужбина. За Тодор Давидов обаче явно стойността на жестовете се измерва само в левчета.

Иначе Софка и Гринго отново се гушкат щастливи заедно и дори публикуват снимки на (пост)семейната си идилия. „Всяко семейство се кара, явно и ние сме били в такъв по-изнервен период. Заедно сме, обичаме се. Но моля медиите да ни оставят на спокойствие и да не наливат масло в огъня. Искам да си изживея любовта далеч от любопитните папараци”, твърди самата Софи. Да видим дали ще реши и да се бръкне с някоя хилядарка, за да прибере халката на палавия си бивш съпруг.

Top