Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ГУЩЕРОВ ТВЪРДО РЕШЕН: РАЗВЕЖДАМ СЕ С МАРИЯ!

ГУЩЕРОВ ТВЪРДО РЕШЕН: РАЗВЕЖДАМ СЕ С МАРИЯ!

мария-християн гущеров

„Развеждам се с Мария! От 3 седмици не живеем заедно и бракът ни приключи.“ Това заявил младият бизнесмен Християн Гущеров за раздялата си с фолкпевицата, цитиран от „България днес“. За проблеми в отношенията им се заговори преди няколко месеца, но вече има официална информация, че връзката им е приключила.

„Мария не иска семеен живот, тя предпочита разголения живот. Всичко това се натрупа и реших да предприема тази крачка. Прецених, че моето име не се свързва с нещата, които тя прави“, обясни Гущеров. Той накарал фолкпевицата да си събера багажа и да се изнесе от семейната къща. Бизнесменът не знае как ще премине процедурата по развода, но очаква фолкпевицата да има към него „много претенции“.

Двамата вдигнаха сватба през 2015 г. навръх рождения ден на изпълнителката – 13 януари. В крайна сметка датата се оказа фатална за брака им и малко повече от 2 години по-късно отношенията им приключват. През годините бизнесменът и певицата на няколко пъти бяха разделяни от слухове, като последната информация беше през ноември 2016 г. Тогава двамата категорично отрекоха пред „България Днес“, че се развеждат, и съмненията се разсеяха. Окончателният раздор вероятно е настъпил около Нова година, след като стана ясно, че от 3 месеца двамата не делят един дом. Гущеров винаги е държал на семейните ценности и балансирано поведение, докато Мария често провокираше с голи снимки и клипове. Изпълнителката не се свенеше да се разголва, макар че е майка на 9-годишно момиченце.

В известен период от време Мария прекрати и участията си по дискотеките, за да прекарва нощите със семейството си. През миналата година тя отново се завърна към участията, освен това и зачести с излизанията с приятелки по нощни барове. Именно това нейно поведение генерира сериозни съмнения, че бракът им е застрашен и Гущеров няма дълго време да търпи фриволното й поведение. Още повече че той полагаше грижи за дъщеря й Марая като за собствено дете. Покрай младия бизнесмен фолкпевицата видимо завиши стандарта си на живот. Тя можеше да си позволи да снима видеоклипове към песните си, без да изкарва пари от участия, което не се случва на всяка изпълнителка в музикалния жанр. Мария вече е преживявала развод. През 2006 г. тя се омъжи за Димитър Андонов. Бракът им продължи 5 години и през 2011 г. двамата се разделиха.

Именно от него е детето й, с което фолкпевицата се е изнесла и живее на ново място. Отново през миналата година фотографите на „България Днес“ я изловиха да пренася багаж, но тогава тя обясни, че помага за местенето на сестра си и процесът не е свързан с раздяла със съпруга й. Фолкпевицата през сълзи: Да, разделяме се „Да, разделяме се.“ Това заяви пред вестника през сълзи фолкпевицата. Мария не даде повече яснота около ситуацията, но потвърди думите на Гущеров. Още преди време тя призна, че няма финансови претенции към съпруга си, след като беше разпространена информация, че ще иска 2 млн. лева обезщетение при раздяла. „Не е вярно! Ако вземах по 1-2 милиона лева от всеки от браковете си, сигурно много лесно щях да стана милионерка. Работя от 8-годишна и мога да ценя парите“, заяви изпълнителката и беше категорична, че няма никакви финансови претенции към Гущеров. На въпрос преди 4 месеца, че все по-често се говори за раздялата им, тя отговори:“Дано тези писания не се превърнат в лош пророк“.

Top
>