Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ГУЩЕРОВИ ПЛАНИРАТ ВТОРА СВАТБА, НО СЛЕД… 5 ГОДИНИ

ГУЩЕРОВИ ПЛАНИРАТ ВТОРА СВАТБА, НО СЛЕД… 5 ГОДИНИ

светлана гущерова християн гущеров svetlana gushterova hristiyan gushterov

Светлана и Христиан Гущерови са планирали втора сватба. Тя обаче ще се случи през 2028 г., когато ще се навършат 10 години откакто са се взели за съпруг и съпруга.

Този месец милионерското семейство празнува дървена сватба, която се отбелязва на петата година от сключването на брака. Въпреки, че през юни Гущерови станаха родители за четвърти път, но намериха време да се усамотят в романтичен петзвезден ризорт в Гърция.

ГУЩЕРОВИ ПОЛИВАТ ДЪРВЕНА СВАТБА В ГЪРЦИЯ

Отсега обаче Светлана вече мечтае за втората им сватба, даже се подготвя за това. Бившата плеймейтка сподели с инстаграм-аудиторията си снимка с булчинска рокля, различна от тази, с която се омъжи преди пет години. Явно г-жа Гущерова вече е започнала да се оглежда за нова одежда, с която да презавери любовта си към Гущеров.

Малко преди да роди в интервю за „На кафе“ Светлана призна, че още пази двете рокли от сватбата си в „Шератон“ през лятото на 2018 г. Зарекла се да ги пази само една година, но в последствие сърце не й дало да се раздели с дрехите, които струват цяло състояние.

Гущерова призна още, че след сбъдната й мечта да има 4 деца, сега следващата цел, която си е поставила, е да вдигне втора сватба с мъжа си Христиан.

Top