Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ХАЛВАДЖИЯН-МЛАДШИ СЕ ФУКА С ЖЕНА СИ

ХАЛВАДЖИЯН-МЛАДШИ СЕ ФУКА С ЖЕНА СИ

александра енева бебо халваджиян bebo halvadjian aleks eneva

Синът на Кремена и Маги Халваджиян – Бебо, се похвали със снимка с жена си и двете си деца, след като неговата благоверна не бе забелязана на снимките от рождения ден на майка му.

Хореографката Александра Енева публикуваше в социалните мрежи кадри от родното море в д еня, в който свекъра й празнуваше 53-та годишнина в София. Заговори се, че Алекс може да се е разделила с Бебо и затова да не е отишла на партито.

СНАХАТА НА ХАЛВАДЖИЯН ПОКАЗА ФОРМИ ОТ ГРЪЦКИЯ ПЛАЖ

Но явно за тези слухове не е имало основание, тъй като двойката изглежда щастлива на новата снимка, която Бебо публикува, пише Уикенд.  На нея, освен той и жена му, са и двете им деца – момиченцето Кай и момченцето Еди. Любопитно е, че фотосът е правен пред каравана, която изглежда точно като караваната, от която Алекс пускаше снимки в деня на партито на свекъра си.

Няколко часа след Бебо Александра публикува сови снимки от Тоскана. Нищо чудно, докато показват въпросните кадри на широката общественост, двамата с Бебо да не са нито на българското море, нито в Италия, а на място, което все още пазят в тайна.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от (@allexandra_amorr)

Top