Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ХАЛВАДЖИЯН ПОБЕСНЯ, УВОЛНЯВА ФЪНКИ ОТ „КАПКИТЕ“

ХАЛВАДЖИЯН ПОБЕСНЯ, УВОЛНЯВА ФЪНКИ ОТ „КАПКИТЕ“

funki-фънки

Димитър Ковачев – Фънки отдавна е трън в очите на зрителите на „Като две капки вода“, но сега влезе в полезрението и на продуцента Магърдич Халваджиян, който е бесен на последната изцепка на закръгления член на журито, предаде БЛИЦ.

Най-добрият приятел на певеца Константин си позволи в ефир да направи шокиращи коментари, които уронват престижа на предаването и с това доста е ядосал продуцента, а и част от екипа и участниците.

МАГИ ХАЛВАДЖИЯН: МОЖЕ В ЕДИН МОМЕНТ ДА СПРЕМ „КАПКИТЕ“

След като нанесе щети по имиджа на шоуто, сега Фънки го грози уволнение. Това няма да се случи до края на сезона, защото остава твърде малко, но със сигурност това е последното му участие като член на журито и в следващи сезони ще му търсят заместник, твърди изданието.

Първоначално Фънки избухна с коментар за последния лайф на „Капките“, където голяма част от мъжете трябваше да влезнат в обувките на известни жени. „Аман от това травеститско шоу“, изригна той. После подложи на съмнение професионализма на гримьорите, а накрая хвърли всички в ступор с изказване за Етиен Леви. „Не му позволявайте да има толкова голямо влияние върху вас и пеенето, заложете повече на имитацията“, каза той и остави без думи цялата зала, а вокалният педагог едва успяваше да скрие сълзите, които искаха да потекат като реки.

Top
>