Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ХАНДЕ ЕРЧЕЛ СЛИЗА ОТ ЕКРАНА

ХАНДЕ ЕРЧЕЛ СЛИЗА ОТ ЕКРАНА

ханде ерчел hande erchel

Любимката на милиони зрители в цял свят – Ханде Ерчел, може да се оттегли от актьорството и да започне да се занимава с нещо друго. Такива слухове се разпространяват из турските медии от няколко дни и те сериозно притесниха феновете й. Само преди седмица хубавицата се сбогува със сериала, в който участваше с Бурак Дениз – „Друг човек“.

Звездата от „Почукай на вратата ми“ не се беше появявала отдавна на екрана, но работата й с Бурак много зарадва почитателите и на двамата. Въпреки че в чужбина сериалът беше приет много добре, честните фенове в Турция не оказаха голяма подкрепа на проекта. Дори имаше сериозни критики към играта на Ерчел.

Актрисата изигра ролята на прокурор Лейла и беше подложена на много остри коментари. Всъщност талантът и стилът й на игра са известни, но за обществото, което буквално живее в социалните мрежи, тя отново се превърна в тема на дискусия. Въпросът за оттеглянето й от професията натъжи много от последователите й.

В отговор на въпроси на пресата Ханде коментира тази „новина“ със странно предположение така: „Не, невъзможно е. Сега чета нещо, много ми харесва. Ще видим, надявам се да стане“. Тя обясни и причината, поради която се е насочила към дигиталните сериали – това са дългите часове работа, както и факта, че тя никога не е работила по такива проекти и изпитва любопитство да го направи.

ХАНДЕ ЕРЧЕЛ ЗАБИ КРАСИВ МИЛИОНЕР, ЕТО КОЙ Е ТОЙ

Въпреки че известната актриса отрече тези твърдения в публичното пространство, въпросът за нейното оттегляне от екрана продължава да е една от най-обсъжданите и коментирани теми.

Между другото, актрисата наскоро смени цвета на косата си – боядиса я в меден цвят, с което изуми всички. На стотиците въпроси „защо?“, тя сподели, че отдавна е искала да направи тази промяна и тя няма нищо общо с новия проект. Преди няколко дни Ханде имаше рожден ден и получи хиляди поздравления в социалните мрежи от верните си фенове. Малко преди личния си празник – в първите дни на януари хубавицата беше на почивка на остров Бали, пише „Галерия“.

Тя няколко пъти пуска снимки от райското кътче и получи милиони харесвания. Ханде има повече от 31,5 милиона последователи от цял свят. Мнозина очакваха да видят с кого е там, но останаха разочаровани – на фотосите беше сама. Всички залагат, че актуалният й приятел – милионерският наследник Хакан Сабанджъ, е човекът, който е зад обектива.

Top
>