Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ХЕКИМЯН ТЪРСИ РАБОТА НА ЯВОР БАХАРОВ

ХЕКИМЯН ТЪРСИ РАБОТА НА ЯВОР БАХАРОВ

явор бахаров

Антон Хекимян търси работа за скандалния Явор Бахаров. Нищо чудно още от есента актьорът да блесне като водещ на някоя рубрика в бТВ, ако не и на цяло предаване. Братът на Захари Бахаров и новият шеф на новините в телевизията са близки от 10 години и арменецът бил обещал да ползва влиянието си, за да уреди къдрокосата звезда на работа.

Актьорът и шефът на новините са приятели още от снимките на шоуто „Африка – звездите сигурно са полудели“, което бе излъчено през 2013 година. Бахаров бе един от състезателите в него, а водещ беше Хекимян. Двамата до днес си спомнят с носталгия това приключение, а добрите им отношения от снимачната площадка са се пренесли в живота. Изпаднал в нужда от работа, Явор бил потърсил своя стар другар с надежда да му предложи нещо подходящо в телевизията, отбелязва Уикенд.

Макар да е добър актьор, по-младият от братята Бахарови трудно си намира ангажименти заради сприхавия си характер и скандалния си имидж. Любопитно е обаче, че винаги, когато има проблеми и остане без пари, отнякъде изниква бТВ, за да го извади от кашата, в която сам се е вкарал.

НЯМА И ПОМЕН ОТ СЕКСАПИЛА НА ЗАХАРИ БАХАРОВ

В медията отдавна се обсъждала идеята да правят от актьора водещ, но проблемите му с правосъдието спъвали тези планове. Звездата бе осъден на една година затвор, след като го хванаха да шофира пиян  идрогиран в Банско през зимата на 2020-а.

Дори не беше сигурно, че ще успее да снима сцените си във втория сезон на сериала „Съни бийч“, в който му е дадена централна роля. За да заснеме материала, преди да го тикнат в решетките, екипът изтегли работата на терен за март, въпреки че сериалът е летен.

Актьорите умираха от студ по бански на морския бряг във време, в което другите хора носеха палта, само защото трябваше да снимат всичко преди малкият Бахаров да влезе в затвора. Той обаче извади късмет и преди месец сменифа ефективната му присъда с условна. Сега вече в телевизията могат спокойно да го назначат на постоянно работа с редовна заплата.

Top