Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ХИЛЯДИ ПОЗДРАВЯВАТ ПРЕСЛАВА ЗА ЧРД

ХИЛЯДИ ПОЗДРАВЯВАТ ПРЕСЛАВА ЗА ЧРД

Днес е много специален ден за “Певицата на 2015”, Преслава, защото на 26 юни, родената под зодията на Рака звезда, празнува своя рожден ден. Цялата седмица преди рождения ден на харизматичната изпълнителка бе изпълнена с вълнуващи срещи с публиката в клубовете в цялата страна. И както всяка година, и този рожден ден ще бъде споделен с многобройните й почитатели, откакто тя е сред водещите имена в най-голямата музикална компания в България – “Пайнер”.

Партито за личния празник на Преслава стартира в града, който тя обожава, Пловдив, за да избухне с пълна сила тази вечер в Cotton Club – София. От първата секунда на своя празник, Преслава е обсипвана с безброй мили пожелания в социалната мрежа.

Това, с което Преслава ще запомни своя празник тази година, е премиерата на нейния най-нов видеоклип “Няма да ти пиша”. Песента носи силен летен заряд и много настроение, музиката и аранжиментът са на Даниел Ганев, а стиховете – на Радостина Денчева. 100 % феновете ще приемат песента още с първите акорди и ще я направят един от летните хитове на 2016.

Top
>