Вие сте тук
Начало > Шоу > ХРИСТО ШОПОВ НАХЛУВА С КЛЮЧОВА РОЛЯ В „БРАТЯ“

ХРИСТО ШОПОВ НАХЛУВА С КЛЮЧОВА РОЛЯ В „БРАТЯ“

христо шопов hristo shopov

Големият български актьор Христо Шопов ще раздава справедливост в престъпния свят на Денис Топал. Това стана ясно, след като от Нова телевизия обявиха, че звездата от „Страстите Христови“ ще влезе в основния каст на „Братя“.

Подробностите около персонажа му към момента се пазят в тайна. Известно е обаче, че именно той ще преобърне живота на много от любимите герои на зрителите.

В предишния сезон най-голямата загадка бе изчезването на Борис (Калин Врачански). Какво ще се случи, след като Лора (Йоанна Темелкова) го откри в безсъзнание, феновете ще разберат в началото на третата порция епизоди наесен.

“БРАТЯ” ПРЕЦАКАХА ВАКАНЦИЯТА НА НИКИ ИЛИЕВ

Финалът на втория сезон се превърна в преломен и за живота на другия брат – Денис (Владимир Михайлов). Завръщането на могъщия бизнесмен Топал към престъпния живот стана окончателно, когато изцапа ръцете си с брутално убийство.

ЗАПОЧВАТ СНИМКИТЕ НА “БРАТЯ” 3, АКТЬОРИТЕ ОСТАНАХА БЕЗ ВАКАНЦИЯ

„Признавам, че за първи път ще имам такава филмова година… Вълнувах се, когато разбрах, сега се опитвам да се преборя с умората, която дойде твърде рано! Така или иначе – важна е целта! Това ме мотивира и ме държи “изправена” От години мечтая да си партнирам с Христо Шопов… Сега – това е реалност! Актьорската професия е особена, мисля, че никога няма да мога да ви я обясня! За вас това партньорство, може би, не означава нищо, но за един актьор е нещо огромно!“, обясни Темелкова по повод старта на снимките на третия сезон на „Братя“. Само преди няколко дни тя сподели и първия си кадър с Шопов, като обяви, че работата й е толкова сладка, че не завижда на хората, които почиват на морето.

Top