Вие сте тук
Начало > FAMOUS > И ДЕСИТА НА ГАЛИН СИ ОТРЯЗА НОСА

И ДЕСИТА НА ГАЛИН СИ ОТРЯЗА НОСА

desita десита

Певицата Десита от лейбъла на Галин си кръцна нослето. Хубавицата от седмици се подвизава с променен обонятелен орган, който обаче е толкова фино направен, че не бие на очи и изглежда съвсем естествено.

Носът на Десита и преди си беше хубав, но съвсем леко по-дълъг във върха и с по-различна форма точно там. Сега нослето е по-мъничко и една идея по-чипо. Феновете на брюнетката обаче веднага забелязаха разликата и в няколко коментара под снимките й в социалните мрежи я питат за ринопластиката, но тя не дава яснота по въпроса.

По всяка вероятност интервенцията е правена в Турция, където и колежката й Лидия се подложи на ревизия преди години.

И ДЕСИТА СЕ ПУСНА НА ПАЗАРА

Екип на „Телеграф“ потърси за коментар Десита, но до редакционното приключване на броя не вдигна мобилния си телефон. В същото време хубавицата се радва и на поредния хит в кариерата си, който е в дует с шефа й Галий. Парчето, което носи името „01 любов“, само за седмица събра над милион гледания, а дискотеките я въртят по няколко пъти на вечер.

Видеото към песента също се радва на куп положителни коментари, защо то е изключително модерно и определено може да се каже, че е на нивото на видеата на световни изпълнители. В него има и много анимация, която го прави още по-модерно.

Top
>