Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > И ФОЛК ПЕВИЦА ЩЕ УЧАСТВА В НОВИЯ „СЪРВАЙВЪР“

И ФОЛК ПЕВИЦА ЩЕ УЧАСТВА В НОВИЯ „СЪРВАЙВЪР“

татяна-tatyana

Братът на фолк певеца Константин – Светослав, не е единственият досег до чалгата в предстоящото издание на „Сървайвър“.

На път към Доминиканската република, където ще се случва този сезон на „Сървайвър“ и ще предава почти на живо по телевизията се е отправила една от позабравените фолк певици на родния шоубизнес. Става въпрос за Татяна, която феновете познават с песни като „Мъжките ти номера“, „Етикет единствена“ и „Да й кажа ли“, пише ХотНюз.

Интересът към подобен род риалити шоута не е случаен за 44-годишната фурия от град Съединение. Извън бранша, в който се изявява тя е меко казано фитнес маниячка, а от последните няколко години редува участия с изготвяне на програми на спортуващи в ролята й на инструктор и диетолог. Изпълнителката на „Пайнер“ не веднъж е впечатлявала социалните мрежи с тялото си, а за пресата й могат да й завидят много по-млади от нея жени.

СНИМАТ „СЪРВАЙВЪР 7“ НА КАРИБИТЕ КАТО „БИГ БРАДЪР“

Продуцентите на „Сървайвър“ са приели кадъра на попфолка с голямо желание в състезанието тази година. Още на първите кастинги са били сигурни, че ще е сред сигурните играчи, не само заради физическите данни, но и заради провокативното отношение към играта. Очакванията им са певицата да влезе и в конфронтации с други от участниците.

Татяна и братът на Коцето – Светослав няма да играят в един отбор. Този сезон в „Сървайвър“ ще има тим изцяло от популярни имена и такъв на неизвестни към който всъщност спадал Светльо.

Top