Вие сте тук
Начало > Шоу > И РУСКИЯТ ЕРГЕН СИ ТРЪГНА БЕЗ БУЛКА, НО НЕ СЕ ИЗЛОЖИ

И РУСКИЯТ ЕРГЕН СИ ТРЪГНА БЕЗ БУЛКА, НО НЕ СЕ ИЗЛОЖИ

константин гецати

И руският Ерген Константин Гецати, подобно на нашия Алек Младенов, не успя да избере своя половинка в риалити шоуто. Но за разлика от Алек, който взе решението си с помощта на властната си майка, Константин сам се изправи пред трудността да вземе тежкото решение и остави финалистките без пръстен.

Популярният ясновидец Константин Гецати, който спечели 18-ия сезон на „Битката на екстрасенсите“, притежава дарбата да говори с отвъдното и да лекува хората, но не успя да намери дамата на сърцето си в руския вариант на „Ергенът“. 36-годишният медиум никога не е бил женен и няма деца. По професия Константин е лекар.

Той е потомък на алански магьосник и неговият дядо е лекувал хората с билки и чрез ръце.

Снимките на „Ергенът“ се проведоха в слънчево Мароко. На кастинга бяха избрани 26 момичета, а след срещата с главния герой останаха 16 кандидатки, които заминаха за Мароко. В продължение на три месеца те се бориха за сърцето на своя идол.

На финала останаха две момичета: моделът Валерия Некрасова и известната певица Олга Меганска. Валерия, родом от Татарстан, работи с големи модни агенции и участва в комерсиални фотосесии. Преди церемонията тя призна, че е „страшно“ влюбена в Гецати и планирала да му каже по-рано, но не успяла. Срещайки участничката, медиумът я изненада с признанието си. „Не мога да сложа пръстен на пръста ти, Пера. Не мога да те лъжа. Чувствам се много добре с теб, но не виждам общото ни бъдеще“, каза главният герой на моделката очи в очи, а не както нашият Алек с видеозапис. Валерия не беше готова за такъв край и дори заяви, че е разочарована от всичко. Тя не разбираше какво е липсвало на медиума в техните отношения и с ирония пожела на Константин щастие с Олга. Оказало се обаче, че и с Олга Меганска Ергенът не вижда бъдеще – бил отблъснат от факта, че певицата все още е официално омъжена, макар и бракът й да е фиктивен, пише „Хот арена“.

ЕРГЕНЪТ АЛЕК ПАК СЕ ИЗДЪНИ БРУТАЛНО, ВСИЧКИ МУ СЕ СМЕЯТ

И в двата случая ергените останаха без избрана половинка, оставяйки финалистките разочаровани и без пръстен. Константин Гецати и Алек Младенов показаха различни подходи към търсенето на любов в риалити форматите – единият застана очи в очи с момичетата и смело заяви решението си и причините за него, а другият избяга и остави запис. Докато руската аудитория не спира да се възхищава на Гецати, който продължава да е един от най-желаните ергени, нашият Алек до ден днешен е обект на подигравки и присмех. Въпреки разочарованията и двете шоута привлякоха огромен интерес и оставиха следа в сърцата на зрителите.

По време на риалитито Константин се държа уважително с всяка една от участничките и за разлика от Алек не пускаше прах в очите им и не си позволяваше излишни волности. До края на предаването той така и не си позволи да целуне нито една от участничките, а когато Валерия му закри очите и се опита, той учтиво й каза, че все още е рано. В същото време нашият Ерген се държеше по-разкрепостено, целуваше всички момичета наред и демонстрира по-силни емоции към някои от дамите.

Друга разлика между двата риалити формата беше във визията на финалистките. В българския „Ергенът“ на финала стояха блондинки с множество естетични корекции, докато в руския момичетата нямаха никакви корекции и намеси по лицата или телата си. Това подчертава различните културни стандарти за красота и представата за идеалната партньорка.

Top
>