Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ИЛИЯН АТАКУВА С ЛЕТЕН ХИТ

ИЛИЯН АТАКУВА С ЛЕТЕН ХИТ

След премиерата на дуетната песен “Mi Amor” с Артур, Илиян вече е готов с нов проект, който ще се появи в разгара на лятото. Песента е със заглавие, в стил Илиян, което звучи повече от категорично, кратко и ясно “Гадже-трепач”. Парчето е купонджийско, напълно в унисон с ваканционното настроение и горещите страсти в дискотеките. За музиката и аранжимента на новото си парче Илиян се довери на своя колега Цветан Спасов, доказан хитмейкър, а текстът е дело на талантливото перо на Росен Димитров.

До броени дни изпълнителят ще снима и видео, което ще облече в картина неговото лятно предложение. За своята сценична партньорка Илиян сподели, че ще е момиче с естествена и непринудена красота, качества, водещи при кастинга за женската роля в “Гадже-трепач”.

С премиерата на “Mi Amor” Илиян зарадва своите почитатели с нова фотосесия, която е заснета през февруари, когато певецът се радваше на слънчеви дни в Бали, където бе на почивка със своето семейство. Зад обектива застана неговият добър приятел Светослав Стоянов, който успя да улови прекрасното настроение на това райско място.

Top
>