Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ИРЕНА БОРИСОВА КАТО ПРИНЦЕСА ОТ БЛИЗКИЯ ИЗТОК

ИРЕНА БОРИСОВА КАТО ПРИНЦЕСА ОТ БЛИЗКИЯ ИЗТОК

ирена борисова irena borisova

Откакто коронавирус пандемията избухна през март т.г., Ирена – красивата сестра на популярната у нас актриса Саня Борисова, не е напускала пределите на Дубай, където живее от почти 16 години насам.

Това обаче съвсем не е проблем за нея, тъй като в края на септември тя сподели, че всеки ден наново се влюбва в космополитния град, превърнал се в неин дом. Освен това, въпреки че не пътува никъде, хубавицата редовно радва своите над 400 хил. последователи в социалната мрежа с нови изображения.

Така например, съвсем наскоро Рене, както я наричат нейните близки, качи в личния си Инстаграм профил няколко приказни снимки, заснети на плажната ивица на изкуствено създадения остров Плам Джумейра, чиято форма наподобява тропическото дърво, на което е кръстен. На кадрите тя изглежда като истинска принцеса от Близкия Изток, с каквато всъщност я сравниха някои от последователите ѝ в платформата.

Основна причина за паралела им е роклята, с която е облечена светлооката българка, разкриваща прекрасната ѝ фигура. Изумруденозеленият тоалет, чиято дължина стига до земята, се отличава с висока цепка в предната част на разкроената пола с висока талия, от която започват две широки ленти, които, кръстосвайки се, образуват деколтето на дрехата.

САНЯ БОРИСОВА ПОКАЗА НОВАТА СИ ЛЮБОВ В ПАРИЖ

„Сладко и солено, както харесвам пуканките си“, гласи закачливото послание към фотографиите, заснети на фона на впечатляващите небостъргачи, намиращи се в близост до 5-звездния хотелски комплекс „The Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort & Marina“.

Към момента постът ѝ е събрал почти 17 хиляди харесвания, като бройката постоянно расте. Множество от почитателите ѝ се включиха в коментарите, за да изразят своя възторг към Рене, усмихваща се лъчезарно от снимките.

В Обединените арабски емирства Борисова работи основно като модел, чийто привлекателен външен вид е признат дори от модната библия „Vogue“, поставила образа ѝ на корицата на своето арабско издание два пъти.

Освен професионалните си ангажименти пред фотографския обектив, в продължение на три години тя е била пиар на най-известния комик в екзотичната държава. Чаровницата определя това време за най-стресиращия период в живота си, поради този факт решава да се откаже и да започне да работи за себе си. Сега тя има собствен сайт за красота, сътрудничейки си с големи и известни марки.

В края на април, отговаряйки на въпросите на своите почитатели в социалната мрежа, Ирена разкри, че планира догодина официално да се врече в любов на мъжа до себе си, минавайки под венчилото.

Top
>