Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ИРЕНА И АЛЕКСАНДЪР СЕ ВЗЕХА

ИРЕНА И АЛЕКСАНДЪР СЕ ВЗЕХА

Ирена и Александър се венчаха пред близки, колеги и приятели на пищна церемония в град Банско. Булката беше неотразима в прекрасна бяла рокля с ръчноизработени бродерии, а младоженецът показа класа с тъмно син костюм и стилен аксесоар, поставен на възела на вратовразката. Шаферите и шаферките на младоженците също бяха в тон – момичетата в ефирни жълти рокли, а момчетата с черни ризи и жълти папионки.

На сватбата присъстваха множество журналисти, композитори и текстописци, с които двамата изпълнители работят по музикалните си проекти, колеги. Сред тях бяха Алекса, Ванеса, трио Caramel, както и семейството на продуцента им и управител на Ара мюзик Виктор Касъмов.

Изпълнителите спазиха традициите за църковен брак и се врякоха във вечна вярност в църквата „Света Троица“. Непосредствено след това двамата положиха подписите си и за удостоверяване на граждански брак. Церемонията се проведе на открито под красива, специално украсена арка. Александър застана пред ритуалната книга под зорките очи на шаферките, а Ирена извървя пътя до него, придружена от баща си. След като младоженците си казаха „Да“, дойде ред и на дългоочакваното „Горчиво!“.

След официалната част, сватбеното тържество се проведе в ресторанта на един от най-изисканите хотели в град Банско. Акцент в празничната програма беше специална изненада подарък от кумовете и шаферите за младото семейство – музикален поздрав от автентична фолклорна формация. Освен с традиционни народни танци и музика гостите се забавляваха и в компанията на изпълнителите от каталога на Ара мюзик, които поздравиха Ирена и Александър и всички присъстващи със своите хитове.

Младоженците също не пропуснаха да поздравят гостите си с изпълнение на живо на своя дует „Като две капки вода“. Проектът, който направи премиерата си няколко дни преди голямото събитие, е подаръкът на Ирена и Александър за меломаните по случай сватбения им ден.

Top
>