Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ИВАЙЛО ЗАХАРИЕВ ИЗУМИ С ПОДАРЪК ЗА КОЛЕДА

ИВАЙЛО ЗАХАРИЕВ ИЗУМИ С ПОДАРЪК ЗА КОЛЕДА

ивайло-захариев

„За Коледа подарих ДНК тест. В момента са много нашумели и ми е интересно какво ще излезе“, сподели актьорът Ивайло Захариев пред България Днес.

Познатото лице на големия и малък екран следва модата на генетичните изследвания и е решил да направи нетипичен подарък за своята рода.

Често чуваме за ДНК скрининг в лекарските кабинети, най-често за откриване на неприятни заболявания или за предвиждането на такива. Любимецът на българското кино няма да прави тези тестове поради здравословни причини, а за нещо по-любопитно – проследяване на произхода на своите прародители.

Модерният в момента генетичен тест се прави от проба, взета от слюнката на любопитния клиент. Тя се изпраща в лаборатория, където прочитат ДНК молекулата. Така чрез специални последователности от гени може да се проследи откъде идват прародителите на тествания, пише България Днес.

Голяма част от българите не са сигурни за собственото си потекло. Актьорът, станал популярен в „Под прикритие“, също не е толкова наясно с произхода на своите прадеди. Целта му е да направи родословно дърво и да зарадва своето семейство.

Певицата Нели Рангелова е взела разнообразни подаръци за своите близки. Примата, която скоро чукна 45 години на сцена, има единствен принцип, по който избира подаръците. Той е: „Съобразявам се с това който от какво има нужда“, казва естрадната знаменитост и дава за пример, че на мъжа си е взела дрехи и обувки.

ИВАЙЛО ЗАХАРИЕВ ПРАЗНУВА 3 ГОДИНИ БРАК

Гласът от Монтана харесва практичното, но подчертава, че не се вглъбява толкова много в битовизмите. Освен за своя син и съпруг Рангелова винаги мисли и за внучетата на съпруга си отвъд Атлантика.

Жената Каучук разказва, че не дава подаръци, а само раздава пари. Вили Кожухарова предпочита да даде на внуците си най-универсалния подарък, тъй като с него грешка няма. За своя син и снахата акробатката приготвя домашна торта.

Шеф Таралежков измисля нещата в последния момент, откровен е журито от Мастършеф. Той търси начин да задоволи приятелите си, докато е зает в кухнята.

„Предпочитам да питам хората какво искат, тъй като аз съм така. Обичам изненадите, но съм много взискателен към подаръците и трудно ми харесва нещо, пък и не харесвам ненужните разхищения“, казва младият шеф готвач.

Top
>