Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ИВАЙЛО ЗАХАРИЕВ ПРОГОВОРИ ЗА РАЗДЯЛАТА С ЖЕНА СИ

ИВАЙЛО ЗАХАРИЕВ ПРОГОВОРИ ЗА РАЗДЯЛАТА С ЖЕНА СИ

ивайло-захариев

Звездата на хитовата кримка „Под прикритие“ Ивайло Захариев, който играе ролята на бизнесмена Калоян в новия български сериал „Пътят на честта“, официално призна, че вече е разведен.

„Да, не съм със съпругата си. Не смятам да изпадам в подробности, защото това вълнува само нас двамата. Държа да се знае, че аз няма да спра да я уважава“, отсече актьорът.

Ивайло се разделил с половинката си Миряна преди година. След няколко опита да затоплят отношенията си едва сега актьорът осъзнал, че няма да се получи, и е свалил брачната си халка.

Захариев слагал пръстена единствено по време на снимките на сериала. В „Пътят на честта“ той е в ролята на бизнесмена Калоян, който е семеен мъж, изоставен от жена си с двете им деца и също пред развод.

7 години след сватбата си актьорът и майката на двамата му синове – 6-годишния Филип и 5-годишния Дамян, сложиха край на брака си, но упорито отказват да коментират каква е причината.

Ивайло се е изнесъл на квартира в близост до жилището, в което живеят съпругата му Миряна и децата, пише Уикенд. Захариев продължавал да е все така всеотдаен родител. Всяка сутрин той отивал до дома им в близост до Централни хали, за да отведе момчетата на детска градина и ги връщал обратно вкъщи и седял при тях, докато Миряна се прибере.

Top
>