Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ИВАН БУЛКИН: СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ НЕ ИЗПИТАХ ЛИШЕНИЯТА, ГЛАДА И МИЗЕРИЯТА В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

ИВАН БУЛКИН: СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ НЕ ИЗПИТАХ ЛИШЕНИЯТА, ГЛАДА И МИЗЕРИЯТА В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

иван булкин ivan bulkin

26-годишният Иван Булкин привлече вниманието към себе си с участието си в третия сезон на „Игри на волята“. Булкин е модел и републикански шампион по лека атлетика. Носител на титлите „Мистър Пловдив 2019“ и Super Model Universe 2020 от Малайзия. Ето какво заяви той пред Secret.bg за участието си в риалити формата.

-Кое те мотивира да се запишеш за участие в “Игри на волята”?
Още в първия сезон на предаването си дадох сметка, че бих бил много силен участник в подобен тип надрепвари. Заложени са много състезания от чисто спортен характер. Аз определено разполагам с нужните качества и двигателни умения да се спрявя с всяко едно от тях.

-Гледайки отстрани при какви условия е живял победителят в решаващата за теб битка, радваш ли се, че загуби? Беше ли готов да се храниш с жаби и змии, за да оцелееш?
Повярвайте, аз се чувствам по-зле от Симеон, момчето на „Острова на Изгнанника“! Завиждам му, че е там. Бях готов за лишения, глад и мизерия. Дори бих се радвал да изпитам цялата гама от емоции и физически натоварвания, на които щях да подложа тялото си. Такова преживяване остава за цял живот, като спомен, емоция и приключение.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от (@bulkin.95)

-В социалните мрежи масово се закачиха за 8-те ти плочки, акцентирани във визитката ти. Какво жертваш, за да ги имаш и защо не ти помогнаха в битката?
Визитката ми набляга основно на външността ми, на една от професиите ми – моделството. Чисто рейтингово това беше най-добрият подход към зрителя. Имам много добродетели, които не се упоменати в представянето ми. Но определено щяха да се разкрият с течение на играта. Жалко, че нямах възможност да покажа истинската си същност, способностите и уменията си!

Плочките няма как да попречат на когото и да било! Загубата ми беше следствие от силната конкуренция, с която се сблъсках.

-Преди няколко месеца блесна на корицата на списание с Николета Лозанова. Снимките ти, на някои от които си с жартиери, обикалят и днес фейсбук. Защо се реши на тази фотосесия и съжаляваш ли за нея?
Не съжалявам за нищо, участвах в проекта като професионалист, свърших си работа и си взех хонорара. Все пак с това се занимавам. Не разбирам как част от аудиторията слага етикети на личности от подобни участия, но нямам против. „Няма лоша реклама!“

иван булкин николета лозанова ivan bulkin

-За кратко време успя да се окичиш с редица титли от конкурси за красота. Модният подиум или риалити форматите са твоето място?
Отворен съм за абсолютно всичко, което би ме направило щастлив. Не бих участвал в проект, който не ми харесва. Но наистина бих предпочел да участвам в риалити формат. Само и единствено да покажа какъв човек съм в действителност.

МИСТЪР ПЛОВДИВ ИВАН БУЛКИН ПРЕДСТАВЯ БЪЛГАРИЯ НА SUPER MODEL UNIVERSE 2020

иван булкин - ivan bulkin

 

-Догодина ще те видим ли отново в “Игри на волята” или ще опиташ в някое друго предаване, като например “Фермата” или “Сървайвър”?
Не мога да кажа дали ще участвам в някое от тези предавания. Но определено имам мотивация и желание. Ако бъда поканен, има голям шанс да приема.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от (@bulkin.95)

Top