Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ИВАН ХРИСТОВ ТРОЛВА В „БГ МАМА“

ИВАН ХРИСТОВ ТРОЛВА В „БГ МАМА“

иван христов

Телевизионният водещ и продуцент Иван Христов има профил в най-популярния форум у нас – „БГ Мама“. 41-годишната половинка на Ирина Тенчева бързо бе разкрит, че пише в темите.

Издаде го детският му прякор, с който Иван имал неблагоразумието да се подвизава. Любимите му теми, в които пише коментари, са свързани със сериала „Съни бийч“, който продуцира заедно със съдружника си и приятел от ученическите си години Андрей Арнаудов.

Иван нямал профил в социалните мрежи, затова избрал да пише в женкия форум, където се надявал инкогнито дас и бъбри на всякакви теми, отбелязва Уикенд.

ЛОШОТО СТИГНА ИВАН И АНДРЕЙ

„Не е истина, колко сте добри. Мислех, че ще ме гепите, но не очаквах да е толкова внезапно. Имах и надежда да остана неразкрит… Трябваше да послушам първоначалната си интуиция и да се заявя още в началото. Аз съм Иван, а Або е детскиятм и прякор. От началото на сериала чета вашите коментари по темата и съм ви благодарен, че много от тях са позитивни. Благодаря ви и извинявайте, че подценявайки ви, не ви казах истината. Но сега, под карантира, с четири деца у нас, аз се чувствам една от вас и мога спокойно да си призная“, написа Иван.

Top
>