Вие сте тук
Начало > Шоу > ИВАН И АНДРЕЙ СЕ ЗАВРЪЩАТ В NOVA С НОВО ШОУ

ИВАН И АНДРЕЙ СЕ ЗАВРЪЩАТ В NOVA С НОВО ШОУ

иван-андрей-ivan-andrei

10 години след като напуснаха Нова тв, където правеха безкрайни блокови предавания в събота и неделя, Иван и Андрей се завръщат там. Двамата продуценти, които до момента работеха основно с Би Ти Ви, са подписали договор и с конкуренцията. Те ще правят там серия от предавания за футболния турнир за Купата на България.

Новината, че Иван и Андрей отново ще работят в Нова, гръмна в началото на седмицата, когато телевизията завъртя рекламен клип за бъдещия им проект. Той ще се излъчва по един от каналите на медийната група – „Диема спорт”.

Форматът е изключително мащабен – планиран е като шоу, което продължава почти 4 часа и включва риалити елементи, игри, много разговори с различни гости, включително някои от най-популярните ни футболни експерти. Началото е на 12 април, когато е полуфиналът между Славия и ЦСКА-София. На следващия ден шоуто продължава с Левски-Лудогорец.

ИВАН И АНДРЕЙ ИЗДАВАТ АВТОБИОГРАФИЧНА КНИГА

Според информация на „Уикенд”, договорът с Нова е приет от Би Ти Ви като удар в гърба. Иван и Андрей са хората, на които телевизията възлага най-големите си проекти в последните години, съответно за тях са предвидени и най-добрите бюджети.

В момента водещите на „Фермата” правят два сериала за Би Ти Ви – „Мен не ме мислете”, от който е предвидено да се снимат поне стотина епизода, и втория сезон на „Съни бийч”, който тръгва в началото на май. В същото време Би Ти Ви работи с тях по проектите им за българите, които се завръщат у нас от чужбина, в „Тази събота и неделя” е осигурена рубрика за жената на Андрей – Емануела Толева, а през есента се очаква нов сезон на „Фермата” – риалитито продължава, макар че рейтингът му миналата година беше катастрофален. На този фон никой в Би Ти Ви не е очаквал, че Иван и Андрей ще започнат работа и с конкуренцията.

Двамата водещи, които са и продуценти, станаха звезди именно в Би Ти Ви преди години. Телевизията им даде шанс за изява, приемайки идеята им за шоуто „Сблъсък”, на което днес вече се гледа като на класика в родния ефир. През 2009 г. обаче двамата приемат оферта за работа в Нова тв, където започват да правят огромен телевизионен блок в събота и неделя, който се състои от няколко различни предавания.

ИВАН И АНДРЕЙ ГОТВЯТ НОВ ПРОЕКТ

Иван и Андрей са продуценти, както и водещи на едно от предаванията. Докато са в Нова тв, двамата успяват да се оженят, а след това – и да се разведат, а Иван среща актуалната си половинка Ирина Тенчева, която е водеща на едно от предаванията му. Тя се развежда с тогавашния си съпруг, за да е с него. Всички тези драма продължават до 2012 г., когато екранната двойка – Иван и Андрей, приемат договор с несъществуващата вече ТВ7.

Там размахът на работа е огромен – двойката водещи прави едни от най-мащабните риалитита в родния ефир за всички времена – „Къртицата” и „Музикална академия”. Освен това работи и по други програми. Но приказката не продължава дълго. След фалита на телевизията Иван и Андрей се връщат в Би Ти Ви с „Фермата”. На тях родният ефир дължи и доста други програми – „Бригада Нов дом”, „Смени жената”, „Папараци”, което пренасят от ТВ7 в Би Ти Ви, проекти за насърчаване на раждаемостта, за връщане на младите хора в България от чужбина, както и сериалите, към които напоследък продуцентите са се насочили. Дали след договора с конкуренцията Би Ти Ви няма да им врътне кранчето? Това най-вероятно съвсем скоро ще стане ясно.

Top