Вие сте тук
Начало > Шоу > ИВКА БЕЙБЕ НАПИРА ЗА „БИГ БРАДЪР“

ИВКА БЕЙБЕ НАПИРА ЗА „БИГ БРАДЪР“

ивка бейбе ivka beibe

„Искам да вляза в „Биг Брадър“. Така заяви пред „България Днес“ секссимволката на новото поколение Ива Иванова, по-известна като Ивка Бейбе. Сензационната подкаст водеща смята, че риалитито в къщата си е предизвикателство. Обичам да поставям психиката си на кръстопът, сподели чернокосата напаст.

Преди година Ивка е била именно в онлайн риалити, което много наподобява „Биг брадър“. Варненката беше една от любицмите в Къщата на инфлуенсърите и явно иска отново да изпита чувството да си в една къща с 15 души, но този път в национален ефир.

Ива не се притеснява от камерите на живо, които ще са зад огледалата. „Не се притеснявам да ме видят по бельо“, уверена е нахаканата мадама. На водещата й се е случвало да я видят дори и без сутиен, затова да бъде видяна с такъв на малкия екран й е последната грижа.

ИВКА БЕЙБЕ СЕ ЗАБЪРКА В ПОРЕДЕН СКАНДАЛ

Освен че любимката на Азис обича да бъде пред обектива, Ива също смята, че преживяването „Биг брадър“ е малко или много философско. „Мисля, че реалността, в която живеем, има нужда от социална изолация“, съзерцава силиконката, която е откровена, че понякога социалните медии й идват в повече.

Ивка Бейбе сподели, че има нуждата да се отдели от телефона и да живее в момента. Водещата казва, че за да се отцепи от заетия живот, често си прави уикенди без телефон и си спомня за хубави моменти от своето детство. „Винаги се усмихвам, когато се сетя за моментите в Чепеларе и един конкретен параклис. Обичам спокойствието на храмовете. Там ходих с мои роднини, които не са между живите вече. Обичам да се сещам за тези моменти. Понякога при поредна вълна от хейт отивам в планината, затварям очи и се пренасям там“, сподели водещата за съкровените си моменти на самота.

Въпреки че чаровницата е известна с това, че е доста открита със сексуалния си живот, Ива смята, че любовта е важна черта на човечеството и за жалост, започваме да я срещаме по-рядко от преди. „Наблюдението ми е, че хората правят все по-малко любов. За огромно съжаление сексът, който е лесен за консумация, е за предпочитане. Наблюдавам и че все по-малко хора се женят%, завърши песимистично Ива.

Top
>