Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ИВО АРЪКОВ ДУМНА ПАРКИРАНА КОЛА, ОБВИНИ ПОТЪРПЕВШИЯ

ИВО АРЪКОВ ДУМНА ПАРКИРАНА КОЛА, ОБВИНИ ПОТЪРПЕВШИЯ

иво аръков ivo arukov

Актьорът Иво Аръков попадна в инцидентна ситуация, която се разиграла в центъра на София. Аръков се ударил в паркирана кола и вследствие на това счупил лявото й огледало, разказа самият той в Инстаграм. Според него причината за случилото се е водачът на ударената кола, защото не е била плътно залепена за бордюра.

По думите му начина, по който е паркирал може да се асоциира със заглавието на една пиеса на Достоевски (вероятно, имайки предвид заглавието „Идиот“). След като се появил на мястото, самият потърпевш от ПТП-то пък се възмутил от Аръков и забележките му за начина на паркиране, като се обърнал към него с думите: „Търсиш под вола теле!“.

САМО ТОВА ЛИПСВАШЕ: ИВО АРЪКОВ СТАНА ПЕВЕЦ, ЗАВЛЕЧЕ И ДЕСИТА

Актьорът изброи и няколко неща, които не трябва да се правят, когато се случи инцидент: първо – не трябва да се реагира емоционално, второ – трябва да оставим човека попаднал в тази ситуация да се извини и последно – абсолютно хладнокръвно да преценим кой е виновен, пише Телеграф.

Иво Аръков обясни, че все пак изпитва вина за случилото се и завърши своя монолог с това, че в тази ситуация би заплатил на човека щетите, но бързо се отказал от това.

Top
>