Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ИВО КАРАМАНСКИ СТАВА КРЪЧМАР

ИВО КАРАМАНСКИ СТАВА КРЪЧМАР

иво каримански пепе ivo karimanski pepe

Синът на бившата водеща Нели Атанасова и ппокойния мафиотски бос Иво Крамански – Иво, и любимата му Антоанет Пепе отварят заведение. Те вече са взели ключовете на помещението и са щастливи, че са намерили своето местенце, в което се влюбили на първия оглед.

„Очаквайте кафе за ценители, bubbles и супер вкусно меню, което в момента тествам и мога само да кажата – yummy!!!  Отваряме след няколко седмици“, написа в Инстаграм инфлуенсърката, която е създател на блог за лайфстайл, мода и здравословен начин на живот.

ИВО КАРАМАНСКИ ТРОГНА С ИЗПОВЕД

Кафенето се намира на пъпа на София и е разположено на два етажа. Иво и Антоанет заедно ще въртят заведението и в момента набират персонал. Карамански-младши има опит като кръчмар, защото той имаше бизнес със здравословни закуски в Нидерландия преди време, където живееше няколко години. Там изкара и курсове по продуценство и след като се върна у нас си направи собствен музикален лейбъл, като прави парчета за себе си и други изпълнители.

Плътно до него в бизнес начинанията му е Антоанет, с която заедно отглеждат трите й деца.

Иво и Пепе се запознават преди десет години, когато той е на 16, а тя на 24. Любовта им обаче пламва преди две лета в изключително труден момент и за двамата. Той едва оцелява в зверска катастрофа в Нидерландия, при която губи лявата си ръка и сега е с бионична протеза. Пепе пък точно тогава се разделя с втория си мъж.

Top
>