Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ИВО КАРИМАНСКИ ЗАЛЮБИ ВЛОГЪРКА С ТРИ ДЕЦА

ИВО КАРИМАНСКИ ЗАЛЮБИ ВЛОГЪРКА С ТРИ ДЕЦА

иво каримански сано ivo karimanski sano

Нова светска двойка се задава на хоризонта. Източници разкриват, че наследника на Иво Карамански върти любов с Антоанет Пепе – родна инфлуенсърка. Наследникът, който носи името на баща си се е поувлякъл доста по влогърката. Преди дни двамата били забелязани в популярен плажен бар, като близостта им подсказвала, че споделят повече от приятелство.

Отношенията им са доста изненадващи и буквално шокиращи, тъй като избранницата на Иво обяви последната си връзка преди малко повече от две години с един от основоположниците на БГ youtube канали – Филяка от Типично. Двамата дори имат син, който скоро ще навърши 2, а сега и развръзката с новопоявилият се партньор в живота на инфлуенсърката буквално ни вкарва в друг филм, пише Хотнюз. Интересното е, че Карамански-младши е дългогодишен приятел с Пепе. Тя дори стартира кариерата си на влогър под опеката на Александър Сано – доведеният му баща. Как точно с днешна дата се е случила любовната заварка със закъснение – никой не знае.

АЛЕКСАНДЪР САНО ПОКАЗА ПРОТЕЗАТА НА СИНА СИ

Приближени до Пепе и Филип казват, че неотдавна семейството е взело решението да си даде почивка без краен срок. В този момент е станала и развръзката в отношенията на похотливата красавица с Иво Карамански. Предполага се, че всичко е започнало преди около шест месеца, тъй като от тогава Антоанет и бащата на третото й дете не са споделяли нищо за връзката си, като също така не качват и общи снимки. Същевременно Пепе и наследника на криминалния бос, прекрачват границите на приятелството им.

антоанет пепе филяка antoanet pepe filyaka

Според запознати инфлуенсърските изяви на Антоанет Пепе и Филяка от Типично, както и разрастващият им се онлайн магазин, довели до резки и изнервени ситуации по между им. Прекалено многото прекарано време заедно у дома и на работното място до някъде убили семейната им идилия. Отделно отгворностите около трите деца, които отглеждат заедно примесени с напрежението около издаването на книгата на Пепе, преляли чашата на търпението по между им. Така семейството решило да си даде почивка и да преосмисли бъдещето си през паузата.

Всъщност инфлуенсърката Антоанет Пепе не крие пикантните си истории от живота и откровения за предишни нейни връзки могат да бъдат прелистени в актуалната й книга. В нея тя разкрива смело без филтри и задръжки причините за раздялата с по-предишния й мъж, който също се казва Филип. Той обаче не е българин, а датчанин. От него са и първите две деца на Пепе. Шеметната история на инфлуенсърката е повече от чудновата, защото тя попада в бермудски триъгълник на три поредни мъже носещи името Филип.

АНТОАНЕТ ПЕПЕ И ФИЛЯКА ОСТАВИХА ДЕЦАТА И ЯХНАХА КРУИЗЕН КОРАБ

От обкръжението им разкриват, че интимността им се е задълбочила особено след тежкият инцидент споходил Иво неотдавна. Припомняме ви, че наследника на Карамански загуби лявата си ръка след зверска катастрофа в Нидерландия, като в момента вече е с протеза, изработена по последните тенденции в техноллогията. Антоанета Пепелджийска, както е истинското име на инфлуенсърката е огромна опора за момчето, което буквално живее втори живот.

Top