Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ИЗБЯГАЛИЯТ ЕРГЕН НЕ ИЗДЪРЖА, ТРЪГНА НА ПСИХИАТЪР

ИЗБЯГАЛИЯТ ЕРГЕН НЕ ИЗДЪРЖА, ТРЪГНА НА ПСИХИАТЪР

alek mladenov алек младенов

“Не съм страхливец и не съм лекомислен!”, заяви Ерген-З Алек Младенов часове след края на романтичното телевизионно предаване в което три месеца за любовта му се бориха 26 момичета. В крайна сметка, той избяга от шоуто, без да даде годежен пръстен на нито една от тях. Направи го обаче по скандален начин. Алек не се изправи очи в очи пред финалистките Магдалена и Надежда, за да им съобщи, че нито една от тях не е спечелила сърцето му.

Ергенът обяви решението си във видео обръщение, което хвърли в шок и голямо разочарование двете млади жени. Постъпката му отприщи вълна от критични и негативни коментари от хилядите фенове на шоуто. Най-задаваните въпроси бяха: „Страхливец ли е Алек и дали майка му Ксения не е накарала сина си да отреже момите?”

Респектиращата пенсионирана кардиоложка не хареса нито една от финалистките най-вече заради това, че са значително по-възрастни от сина й. „Обиграната” Магдалена – с цели 8 години, а Надежда – с 6, но и с „багаж”, както Ксения нарече 7-годишния син на кандидатката за сърцето на нейното момче. След срещи насаме с тях, майката на ергена бе абсолютно категорична, че двете млади жени не стават за сина й, в шоуто не са за любов, а да направят реклама на себе си и бизнеса си.

„Хората винаги имат мнение и аз нямам намерение да се боря срещу тях. Живея с изборите, които вземам. Спях спокойно след финала, защото никого не съм излъгал с празни обещания”, заяви 29-годишният бизнесмен. Той подчерта, че е имал симпатии и към двете финалистки, но това не било любов. Отрече мнението на майка му да е повлияло на решението му. Доста преди края на формата в главата му не е имало друг финал, освен този, който се случи.

АЛЕК ПРОГОВОРИ СЛЕД ФИНАЛА НА „ЕРГЕНЪТ“

По отношение на това дали се е замислил как биха се почувствали финалистките от ситуацията, в която ги постави, Алек заяви: „Аз съм влязъл там без очаквания. Всеки си носи отговорност за собственото емоционално здраве. Влязох сам и излязох сам с един много хубав житейски опит и не съм щастлив, че те са минали през такова емоционално преживяване. Прекалено много мислех за себе си. Но не съм подлъгал никого. Не съм казал, че взимам теб и после чао. Стигайки до решението, за мен приоритет бе какво искам аз.”

Постъпил така, че хората да намразят него и „ако някой изяде пешкира, да не са те двете”, заяви възпитаникът на столичната френска гимназия. Приближени до екипа на предаването твърдят, че макар да не съжалява за постъпката си, самият той е травмиран от развоя на сърдечните трепети и дори се е наложило да ползва помощ от психотерапевт, за да превъзмогне напрежението и да балансира разклатените си чувства.

Младенов остава в историята на романтичното предаване и като Ергенът, целувал най-много момите – цели 130 пъти, преброиха от шоуто. Той запази в тайна дали след голямото приключение на остров Родос е срещнал любовта. Обясни, че се е отдал на работата си и на любимото си занимание – скоростно шофиране в реална и виртуална среда. Друга негова страст са компютърните игри и е много популярен в т.нар. общество на нърдовете.

Top
>