Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ИЗЛОВИХА ЕЛЧИН САНГУ И БАРЪШ АРДУЧ ДА СЕ ГУШКАТ НА УЛИЦАТА

ИЗЛОВИХА ЕЛЧИН САНГУ И БАРЪШ АРДУЧ ДА СЕ ГУШКАТ НА УЛИЦАТА

баръш ардуч елчин сангу baris arduch elchin sangu

Актьорите Елчин Сангу и Баръш Ардуч се засякоха преди седмица в една от секциите за гласуване на местните избори в Истанбул. В двора на училището, където те дадоха своя глас, репортерите ги изловиха да се прегръщат по време на изненадващата им среща.

Искрената им радост се хареса на феновете им, които веднага разпознаха лйбимците си и ги засипаха с аплодисменти и естествено много селфита с тях. Почитателите на екранния дует от хитовия сериал „Любов под наем“, излъчен с голям успех и в България, направиха много публикации в социалните мрежи с техните снимки и предизвикаха отново коментари за екранните Дефне и Йомер от любимата поредица.

БАРЪШ АРДУЧ ЗАРАДВА С ДОБРА НОВИНА

Така тес е върнаха с носталгия към сериала, който ги направи супер известни в Турция. Той бе излъчен в много страни по света и навсякъде имаше голям успех. След това двамата красавци направиха огромен скок в кариерата си, но „Любов под наем“ остана завинаги в сърцата на зрителите, пише „Галерия“.

Репортерите, оказали се на място, веднага използваха случая да разпитат Елчин за плановете й и с какво се занимава сега. Актрисата с усмивка заяви, че в момента си почива, а и лятото идва. Тя обаче отбеляза, че следи новия сериал „Бахар“, както и проекта „Перлени мъниста“. Елчин похвали колежката си Демет Евгар, която играе главната роля в „Бахар“ Сангу и каза буквално: „Никой не може да каже нищо лошо за играта на Демет Евгар. Тя е много успешна, много красива и аз я следвам с голяма любов“.

Елчин се изказа много ласкаво и за друга своя приятелка – Селма Ергеч. Тя играе в „Перлени мъниста“, който Елчин нарече „много готин сериал“.

Top
>