Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ИЗПАДНАЛАТА ОТ „МИС ВСЕЛЕНА“ РАДИНЕЛА ЧУШЕВА НАПАДНА ПОБЕДИТЕЛКАТА

ИЗПАДНАЛАТА ОТ „МИС ВСЕЛЕНА“ РАДИНЕЛА ЧУШЕВА НАПАДНА ПОБЕДИТЕЛКАТА

радинела чушева-radinela-chusheva

Недоволна от избора на най-красива жена във вселената е българската претендентка за короната Радинела Чушева.

Само ден след като Андреа Меса, представителката на Мексико, спечели престижния конкурс „Мис Вселена“, Ради я определи като безлична.

„Не съм доволна от избора. Казвам това, което мисля. Прекарах повече от 10 дни с тези 73 момичета! Все още не знам коя точно е мексиканката“, това призна Радинела Чушева, която не успя да влезе в списъка с 21 финалистки.

Чушева, която спечели конкурса „Мис България“ за 2019, хич не е доволна не само от представянето си, но и от избора на Андреа за най-красива. Според ексадреналинката много по-достойни да носят короната са представителките на Филипините, Тайланд, Колумбия и Коста Рика.

РАДИНЕЛА ЧУШЕВА СЕ ПРЪКНА НА “МИС ВСЕЛЕНА”

От Флорида Ради изразява недоволствата си в социалните мрежи, като забравя колко скандализирана е аудиторията след обявяването й за Мис България през 2019 г. Тогава Радинела отнесе сериозни критики заради хиалурона в устните си и силикона в гърдите си. Столичанката трудно понесе хейта срещу себе си, макар да твърди, че не обръща внимание. Сега тя е влиза в ролята на критикуващ, това пък й спечели сериозна подкрепа от феновете на конкурса.

„Всъщност ние я обичаме, защото тя е толкова смела да говори за грешната коронация и истинските победителки“, коментира фен на Радинела в социалните мрежи, пише България днес.

Ради успя да закове и вниманието и на Нина Николина към представянето си. Певицата не си позволи да коментира красотата на претендентките, но изрази мнение относно дефилирането на Ради в кръга с народните носии. Нина Николина коментира, че престилката не съответства на костюма, който представя традициите в родината на претендентките.

„Не е спазено, не изглежда така, както би трябвало да бъде по българската традиция. Решили са, че е по-красива тази престилка. Аз също не ги спазвам, но ми направи впечатление“, споделя Нина Николина в „Преди обед“.

Top