Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ИЗПЛУВА СТРАШНА ТАЙНА НА НАУМ ШОПОВ

ИЗПЛУВА СТРАШНА ТАЙНА НА НАУМ ШОПОВ

naum shopov наум шопов

Наум Шопов винаги е казвал, че води здравословен начин на живот – тренира всеки ден и много внимава как се храни. Дори и почитателите му не знаят, че доскоро е бил активен пушач. Актьорът и инфлуенсър отказва да рекламира цигари, вейпове и алкохол, за да дава добър пример на последователите си.

„Допреди 6 месеца пушех, но не съм г показвал умишлено“, откровен е водещият на „Ергенът“.

Звездата на младия Шопов изгря със сериала „Откраднат живот“, който му донесе много фенове и материална стабилност. Преди това той беше студент по медицина, но заряза лекарската професия, за да се посвети на шоубизнеса.

ТЕА НА НАУМ СЕ ОТРЕЧЕ ОТ АЛКОХОЛА

Наум казва, че по време на следването си едва се е оправял финансово, защото не работел, отказвал да взима пари и от родителите си. Даже се е случвало жена му Теа Минкова, с която са заедно от 10 години, да го издържа.

С нея се знаят от ученици, но започнали връзката си малко след завършването на гимназия. Шопов тъкмо бил приет да учи в Медицинския университет. В продължение на няколко години бил посветен на образованието си и не му оставало време да започне работа.

„На първата ни годишнина с Теа аз нямах пари да й взема скъп подарък. Бяхме на морето, отидох до най-близката сергия и купих една обикновена малка раничка за 15 лева. Нямах възможност да я зарадвам с нещо по-скъпо, но въпреки това тя много хареса изненадата“, разказвал е Шопов.

НАУМ ШОПОВ СЕ ИЗРЪСИ ЖЕСТОКО ЗА НОВА ПРИДОБИВКА

Наум е благодарен и зад руго на любимата си Теа. Когато дъщеря им Амая се появила на бял свят, той отсъствал често заради снимките на „Откраднат живот“, който по това време бил на върха. Тя сама отгледала бебето през първата година от живота му.

„Тя се справяше с всичко, без да се оплаква. Истинска героиня! Нлаожи се постепенно да изградя връзка с дъщеря ни“, разказва Наум в подкаста на Тото. Към момента Шопов се е отказал от медицината, макар че по думите му е завършил с пълно отличие.

Top
>