Вие сте тук
Начало > Шоу > ИЗТЕКОХА КАДРИ ОТ СНИМКИТЕ НА НОВИЯ СЕЗОН НА „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

ИЗТЕКОХА КАДРИ ОТ СНИМКИТЕ НА НОВИЯ СЕЗОН НА „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

игри на волята

Снимките за новия сезон на „Игри на волята“ са в разгара си – същото се отнася и за мизерията, която носят след себе си. Intrigi.bg разпространи топ папарашки фотоси, които показват каква тотал щета е плажът, на който се изпълняват състезанията между отборите.

Според ексклузивната информация хитовото риалити, което ще гледаме наесен по Нова ТВ, стартира с 4 отбора, но изненадващо още в самото начало червеният отбор е изпратен у дома. Така в битки ще гледаме три отбора със следните наименувания: „Дръзки“ (сини), „Силни“ (зелени) и „Горди“ (жълти).

Тази година е сменена и локацията на „Игрите“ заради ограничени финансови възможности на продукцията. Ще се снимат доста по на север – край Дуранкулак, Шабленско.

СНИМАТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ ТАЙНО НА НОВО МЯСТО

Именно там могат да бъдат забелязани чували с боклуци, захвърлени пластмасови бутилки, дървени съоръжения и прочие отпадъци, които незнайно кога и дали ще бъдат почистени.

Oтново заради новата локация Дива река тази година няма да има, а вместо това най-слабо представилото се племе ще живее една седмица на Дивия плаж.

Знаят се вече и имената на повечето от участниците, като доста от тях вече са отпаднали, а някои са претърпели и тежки инциденти. Така например две момичета са постъпили с тежки травми в болницата след жестока битка на един от терените.

Top
>