Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЖАКЛИН ДОЧЕВА ОТ „КЛЕТКАТА“ ВДИГНА СВАТБА В РЕЗИДЕНЦИЯ

ЖАКЛИН ДОЧЕВА ОТ „КЛЕТКАТА“ ВДИГНА СВАТБА В РЕЗИДЕНЦИЯ

жаклин дочева jaklin docheva

Актрисата Жаклин Дочева вдигна сватба за чудо и приказ в горска резиденция край Габрово. Екранната адвокатка София Гендова, както е позната на зрителите от криминалния сериал „Клетката“, е казала „да“ на дългогодишния си приятел – Стефан, който е икономист по образование.

На партито, което се е провело под открито небе, са присъствали само най-близките им роднини, приятели и познати. Красивата артистка била облечена в рокля с дълги ръкави, цепка и дълбоко деколте. Единствената декорация във визията й е била част от фризурата – кокетен гребен с перли, прибрал косата й само от едната страна.

Украсата също била семпла – светлини, както и акценти на дърво и камък.

дна от изненадите на вечерта била певицата Миа, която е нейна сестра близначка. Тя сюрпризирала присъстващите с поредица от изпълнения и специална песен, посветена на младоженците.

СТОЙКА ПИПИРУДАТА С АСЕН БЛАТЕЧКИ В „КЛЕТКАТА“

„Най-личните и съкровени моменти са тези, за които не намираме думи. Те остават за нас. Това е най-ценното, имаш ли здраво семейство – имаш всичко“, споделя поп изпълнителката.

Освен щастието в личен план, Дочева отбелязва гръмки успехи на професионалната сцена. Главната роля в продукцията на Краси Ванков, излъчвана в ефира на Нова телевизия, я превърна в любимка на малки и големи.

„Образът е изпълнен с нюанси, развива се до самия край. Присъстват сериозната адвокатка и чувствителната жена, която обгрижва всички наоколо. Занапред продължаваме разследването. В затвора дамите ще затвърдят образите си“, разкрива преди дни Жаки, позната още като фризьорката Жени от комедийната сага „Татковци“.

Top