Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЖАНА БЕРГЕНДОРФ СЕ СТАРАЕ ДА ИЗЧИСТИ ИМИДЖА СИ

ЖАНА БЕРГЕНДОРФ СЕ СТАРАЕ ДА ИЗЧИСТИ ИМИДЖА СИ

Червенокосата певица Жана Бергендорф май ще мине с минимални последици от скандала, в който се забърка преди 4 месеца, когато бе хваната да кара друсана с кокаин. Тя ще бъде съдена, че е направила ПТП, докато е била под въздействието на наркотици, но едва наесен, пише столичен ежедневник.

Тогава приключва съдебната ваканция, заради която делото срещу нея зацикли. И това независимо от първоначалните изявления, че тя ще бъде съдена по бързата процедура, което се очакваше в седмиците след инцидента, пише lifestyle.bg.  В периода до 1 септември съдиите разглеждат само спешни дела – наказателни, бракоразводни и други, в които не попада сблъсъкът на Жана със закона. Протакането на делото е в плюс за певицата, чиято звезда изгря в риалити формат.

Да припомним, че Прокуратурата внесе обвинителния акт през април, а според него Жана може да отнесе най-много 5000 лева. Наказателна отговорност обаче певицата няма да носи, тъй като досега не е хващана да кара след употреба на опиати.

В същото време Бергендорф обясни в „Черешката на тортата“, че не пие алкохол. Шефката на „Вирджиния рекърдс“ Саня Армутлиева, която откри певицата за голямата сцена, обаче я подкрепи и заяви, че ще я прати на лечение. На това се дължал и новият имидж на червенокосата, който гони.

Top
>